PREGAŽENA ŽENA Očajni muž: Moja deca rastu pored groba majke (29)

Šest godina za gaženje žene

PREGAŽENA ŽENA Očajni muž: Moja deca rastu pored groba majke (29)

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila 16. januara, kada je Jović kolima izvan ulice naleteo na Draganu, koja je u tom trenutku za ruku držala petogodišnju ćerku

JAGODINA - Perica Jović (61) osuđen je na šest godina zatvora u Višem sudu u Jagodini jer je prošle godine u Majuru kolima udario i usmrtio Draganu Milanović (29).Aleksandar Milanović, suprug nastradale Dragane, inače majke troje dece, kaže da je zadovoljan izrečenom kaznom, ali se istovremeno plaši da će ona možda biti smanjena u Apelacionom sudu.

- Saznao sam da je u praksi to maksimalna kazna za ovakvo krivično delo, te ne mogu da ne budem zadovoljan. Ali kako mogu uopšte da pričam o bilo kakvom zadovoljstvu kad moja deca odrastaju gledajući u majčin grob - kaže Milanović.Nesreća se dogodila 16. januara, kada je Jović kolima izvan ulice naleteo na Draganu, koja je u tom trenutku za ruku držala petogodišnju ćerku. Jović se udaljio s lica mesta, a prema Milanovićevim rečima, imao je 2,42 promila alkohola u krvi. Nesrećna Dragana prevezena je u ćuprijsku bolnicu, gde je četvrtog dana od prijema preminula.Aleksandar Milanović ističe da veliku zahvalnost duguje medijima, koji nisu ostali nemi povodom ovog slučaja.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja