STEFANOVIĆ TVITOVAO: Uhapšen zbog pretnji Brankici Stanković i Insajderu
Foto: Marina Lopičić

Privedenom određeno policijsko zadržavanje

STEFANOVIĆ TVITOVAO: Uhapšen zbog pretnji Brankici Stanković i Insajderu

Crna Hronika -
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je na svom Tviter nalogu objavio da je uhapšen D. A. (42) iz Vršca, koji je pretio novinarki Brankici Stanković i redakciji Insajdera.

On je danas oko 13 sati tvitovao da je uhapšen osumnjičeni koji je sa svog mejla pretio Brankici Stanković i Veranu Matiću.

MUP je u međuvremenu saopštio da su smrću bilo prećeno saradnicima Insajdera, Brankici Stanković, odgovornoj urednici Insajder.neta, i Veranu Matiću, glavnom i odgovornom uredniku Informativnog programa B92. Privedenom je određeno policijsko zadržavanje po nalogu Posebnog tužilaštva za visoko-tehnološki kriminal.

Stefanović je poručio da u Srbiji neće biti onih koji mogu nekažnjeno da prete ljudima. Stefanović je u pisanoj izjavi medijima istakao da je posao policije da reši sve ovakve slučajeve i sa drugim službama i organima obezbedi sigurnost i bezbednost u našoj zemlji.

"Apsolutna stabilnost mora da bude prioritet, jer je ona važna, kako za jačanje naše zemlje, tako i za osećaj sigurnosti svakog građanina Srbije“, napomenuo je Stefanović.

D. A. (42) iz Vršca je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Tokom pretresa kod osumnjičenog je pronađena mačeta koja je privremeno oduzeta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track