TANJA SAVIĆ ZA KURIR: Jeca i ja smo često maštale kako ćemo postati zvezde!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ekskluzivno: Pevačica o smrti drugarice

TANJA SAVIĆ ZA KURIR: Jeca i ja smo često maštale kako ćemo postati zvezde!

Crna Hronika -
Zvezda „Granda“ kaže da je šokirana saznanjem da je izgubila blisku prijateljicu i koleginicu Jelenu Krsmanović

BEOGRAD - Pevačica Tanja Savić, koja se od detinjstva družila sa ubijenom pevačicom Jelenom Krsmanović Marjanović, kaže da je šokirana saznanjem da je izgubila blisku prijateljicu i da joj je pozlilo kad je čula jezivu vest.

- Poznavala sam Jecu od malih nogu. Od detinjstva se družimo. Kad smo se upoznale na muzičkom takmičenju u Kovinu, ona je imala 14, a ja 13 godina. Njena smrt je strašna vest za mene. Danima mi nije bilo dobro otkad su javili da je nestala, da ne mogu da je nađu, sve sam pratila i nadala se najboljem - priča kroz plač za Kurir Tanja Savić.Ona odbacuje svaku mogućnost da je Jelena imala neprijatelje jer je, kaže, bila draga, dobra i poštena devojka.Mnogo sam je volela- Poslednji put kad smo se videle bila sam u studiju kod njenog muža Zorana Marjanovića. Najviše smo volele da pričamo o deci. Deca su nam vršnjaci, njena ćerkica Jana ima isto pet godina kao moj sin Maksim. Nemam reči za ovu tragediju, ćerka je bila mnogo vezana za nju, pa verujem da je devojčici najteže. Nisam imala snage da posle njene smrti odem u njihovu porodičnu kuću. Ne znam kako će se njena porodica izboriti sa ovom tragedijom.

Njen muž je komponovao moju pesmu „Zlatnik“ i radio nekoliko pesama na mom drugom albumu. Jecu sam mnogo volela. Znam kroz šta je ona prolazila, dok smo se probijale na estradi, prošle smo kroz iste stvari - priča Tanja.Razdvojio ih životZvezda „Granda“ kaže da se s Krsmanovićevom zbog poslovnih i porodičnih obaveza nije viđala onoliko često kao nekada, ali to nije uticalo na njihovo čvrsto, dugogodišnje prijateljstvo. Tanja navodi da su mnoge uspomene iz njenog detinjstva vezane upravo za Jelenu.- Jecu je tata vodio na takmičenja, baš kao i mene. Baš smo bile bliske dok smo bile mlađe, a potom je ona, kad joj je otac preminuo, prestala da peva. Retko smo se viđale, otišle smo svaka na svoju stranu. Bile smo srećne kao deca, zamišljale budućnost i kako ćemo biti zvezde i pevati. Svi smo mislili da je Cecina naslednica, da je pred njom svetla budućnost, taman je počela da snima i nove pesme. Njena mama je bila oduševljena mojim pevanjem. Rekla mi je da imam sve kvalitete da postanem ozbiljan pevač. Jelenina smrt je veliki gubitak, teško mi je da pričam o tome - kaže pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track