NOVI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA: Jelena je poznavala ubicu?
Foto: Facebook

Kriminolozi smatraju i da je zločinac imao pomagača

NOVI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA: Jelena je poznavala ubicu?

Crna Hronika -
Svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović je poznavala ubicu, smatra kriminolog Božidar Spasić i ističe da je ubica morao da ima pomagača.

Na ovom prostoru je teško da se dogodi ubistvo, osim ako nije naručeno ili unapred pripremljeno, naveo je Spasić i dodao da plato kojim je Jelena trčala pregledan što ukazuje da je da je ubica veoma sposobna osoba.

Kako je dodao, na ovom prostoru je teško pobeći a da niko ne vidi, da nema tragova i da niko ne čuje, na primer, vrisak.

Spasić smatra da je zanimljiva i činjenica da se pevačica odvojila od porodice i ubrzala, te ističe da treba istražiti šta se dogodilo noć pre ubistva u porodici, ali i kakve kontakte je imala i da li je nekome najavila da ce trčati.

"Morala je biti praćena, ili je ubici javljeno kretanje, a pitanje je i zašto je ubrzala", istakao je on.

On je dodao i da ubica ne mora da bude muškarac, kao i da platoom gde je trčala ubica nije mogao da prođe peške i da je morao da ima pomagača.

Prema mišljenju Spasića, postoje dve opcije – da je neko likvidirao Jelenu i bacio u jarak, pa razbacao njene stvari, a druga da je ubica ščepao i vukao je tako da je izgubila patiku, pa telefon.

Kako je dodao, važno je istražiti motiv ubistva. Prema njegovim rečima, ne treba zanemariti porodične okolnosti, ali ni isključiti takozvano moderno ubistvo, koje bi bilo povezano sa pratiocima na društvenim mrežama.

Spasić je ocenio da je DNK kada su u pitanju članovi porodice, potpuno izlišan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track