ZORICA: Lepo sam se slagala sa Jelenom! Neko je gnusno ubio moju snaju!
Foto: Zorana Jevtić

Zločin u Borči: U Beogradskoj policiji još jednom saslušana Zorica Krsmanović

ZORICA: Lepo sam se slagala sa Jelenom! Neko je gnusno ubio moju snaju!

Crna Hronika -

Lepo sam se slagala s Jelenom, kao i moj sin Zoran, ne poznajem nikoga ko je mogao da izvrši tako strašan zločin, rekla svekrva ubijene pevačice i nakon sat vremena vratila se kući

BEOGRAD - Imala sam korektne odnose sa snajom Jelenom, ona i moj sin Zoran bili su u skladnom braku i bez svađa, ne znam nikoga ko bi mogao da izvrši tako gnusno ubistvo.

Ovo je izjavila Zorica Marjanović, svekrva brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33). Inspektori su juče oko 9.50 došli u kuću Marjanovića, gde su se zadržali pola sata. Nakon toga, Zorica i Vladimir Marjanović napustili su porodičnu kuću u Borči i uputili se u zgradu Policijske uprave Beograd. Oni su svojim „mercedesom“ pratili policijsko vozilo.

Misterija... Ko je ubio Jelenu Marjanović
Misterija... Ko je ubio Jelenu Marjanović

Ispravni odgovori

- Pevačicina svekrva u policiji je provela sat vremena dok ju je suprug čekao obližnjem kafiću. Kasnije su se svojim kolima vratili kući - saznaje Kurir.Ispred doma Marjanovića bilo je mirno, samo je Jelenin dever Miloš u društvu plavokose žene 15 minuta po povratku roditelja napustio kuću, ali se ubrzo vratio sa kesama iz prodavnice.

Svekar VladimirNOVINARI, VI POMAŽETE UBICI!Vladimir Marjanović optužio je novinare da pomažu ubici.- Mediji su krivi za sve, pomažete ubici, a mi nismo krivi. Vi ste produžena ruka ubice - rekao je revoltirani Vladimir, koji je vozio suprugu do beogradske policije.

IspitivaniMUŽ, SVEKAR I DEVER PALIJelenin muž Zoran, svekar Vladimir i dever Miloš nisu prošli poligraf, dok je nekoliko meštana Crvenke, koji su saslušani, prošli na ovom ispitivanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track