(FOTO) NA MESTU PADA: Policija opet u zgradi Nede Arnerić
Foto: Kurir

(FOTO) NA MESTU PADA: Policija opet u zgradi Nede Arnerić

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici policije danas su bili u stanu glumice Nede Arnerić, koja je u nedelju uveče pala s trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici.

Policajci koji su izašli iz zgrade u kojoj stanuje glumica su zamolili predstavnike medija da porodici, ali ni komšijama ne zvone na interfon, kako ih ne bi uznemiravali.

Poznata glumica je u nedelju, 8. maja, primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije, u kasnim večernjim satima, nakon povreda zadobijenih prilikom pada sa visine.

Inicijalnom dijagnostikpm su utvrđene povrede kičme. Zbog mogućih komplikacija nalazi se na odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra, a za sada je neizvesno da li će ostati nepokretna.

Čuo sam da je neko vikao: „Upomoć!“ Izašao sam na terasu i video Nedino telo. Video sam da pomera noge i ruke, ali da ne može da govori... U jednom momentu je samo izgovorila: „Izvinite, komšije, htela sam da se ubijem!“ - prepričava komšija slavne glumice koji nije želeo da se predstavi.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

On kaže da je Neda sve to možda izgovorila u šoku, nesvesna šta se oko nje događa i objašnjava da njen suprug Milorad Mešterović nije silazio, ali je pozvao Hitnu pomoć.

(Lj. Stanišić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track