Manijaci u Nišu skidaju se pred školama i na ulici

Manijaci u Nišu skidaju se pred školama i na ulici

Crna Hronika -
Policijski izvori navode da su se za desetak dana u Nišu čak petorica manijaka skinula na javnim površinama

Muškarac star oko 30 godina potpuno go je sačekivao na ulici decu koja su se vraćala iz Osnovne škole "Kralj Petar Prvi" u Nišu, pišu Niške vesti. Manijaka je, kako pišu Niške vesti, primetila jedna majka koja je čekala dete ispred škole, a odmah je obavestila policiju.

Na žalost, ovaj seksualno izopačeni muškarac nije uhvaćen. Da je ovo zaista alarmantna vest, dovoljno govore policijski izvori da se se za desetak dana u Nišu čak petorica manijaka skinula na javnim površinama. Prolaznike je pre nekoliko dana šokirala scena gde je mladić na Bulevaru Zorana Đinđića, kod žardinjera smeštenih kod nekadašnje zgrade TV5, skinuo pantalone i mastrubirao, ne obazirući se na to što je taj deo grada jedan od najprometnijih. To se dogodilo oko 21.30h, u vreme kada tuda prolazi ogroman broj ljudi. Kako saznajemo policija je privela ovog čoveka, pišu Niške.

Gosti jednog kafića na Trgu „14. oktobar" su 12. maja ostali zabezeknuti kada je čovek u parku počeo da skida odeću i takođe ostao „kao od majke rođen". Ali, pošto nije pokazivao nikakvu agresivnost, okolni prolaznici su smatrali da taj slučaj ima više veze sa izražavanjem nekog socijalnog bunta, a ne bilo kakvog seksističkog stava.

U Policiji saznajemo da se ispred Doma Zdravlja jedan Nišlija takođe samozadovoljavao, ali on je i ranije pokazivao slične sklonosti, tako da je poznat organima reda. Dugo se takođe prepričavao incident kada se na Vizantijskom bulevaru pojavio go muškarac koji se šetao!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track