DOGAĐAJ KOJI ĆE JOJ PREOKRENUTI ŽIVOT: Ova vrata u Beogradu kriju jezivu tajnu
Foto: Marina Lopičić

Zapečaćena

DOGAĐAJ KOJI ĆE JOJ PREOKRENUTI ŽIVOT: Ova vrata u Beogradu kriju jezivu tajnu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Iza ovih vrata u Ustaničkoj ulici u Beogradu samo nekoliko sati ranije došlo je do jezive tragedije.

Roditelji su došli u posetu svojoj ćerki koja već 15 godina živi u Beogradu. Ovog jutra, njen život je iz korena promenjen.

U Ustaničkoj ulici u Beogradu jutros se dogodila užasna porodična tragedija - muž (63) nožem je ubio suprugu (57), a zatim pokušao sebi da oduzme život.

Kako Kurir saznaje, užasna porodična tragedija dogodila se jutros, u 8.45 sati, na 7. spratu stambene zgrade u beogradskom naselju Konjarnik.

Bračni par - muž M. P. i njegova supruga Snežana P., inače iz Vranja, došli su u posetu ćerki koja već 15 godina živi u svom stanu u Beogradu.

Prema prvim informacijama, muž je supruzi zadao više uboda nožem posle čega je pokušao da se ubije. Trenutno se nalazi na reanimaciji.

Vranjanci za svoje sugrađane imaju samo reči hvale. Snežana je godinama radila kao upravnica Galerije Narodnog muzeja, a kažu da je Snežana ostavila snažan trag i pečat razvoju kulture vranjanskog kraja.

Muž je u međuvremenu prebačen u Urgentni centar, a policijski uviđaj je u toku. Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni za ubistvo supruge bio je dugogodišnji menadžer fabrike Simpo, a nesrećna žena radila je kao kustos vranjskog muzeja.

- Bili su poštena porodica. Ćerka završila školu... Niko ne zna kako se ovo dogodilo - ispričao je za Kurir prijatelj porodice, koji je na vest o užasnoj tragediji došao da pomogne i da se nađe od pomoći ćerki.

FOTO MUK U USTANIČKOJ: Uplakanu ćerku ubijene Snežane prijatelj izveo iz stana

FOTO PORODIČNA TRAGEDIJA U USTANIČKOJ: Muž (63) nožem iskasapio ženu (57), pa pokušao da se ubije

(EPK/J. Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track