PLJAČKA POŠTE U ČAČKU, LOPOV UZVIKNUO: Glupo vam je da stradate zbog tuđeg novca!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

PLJAČKA POŠTE U ČAČKU, LOPOV UZVIKNUO: Glupo vam je da stradate zbog tuđeg novca!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Maskirani razbojnik starosti oko 20 godina, opljačkao je jutros, uz pretnju pištoljem, šalter pošte u čačanskom gradskom naselju Alvadžinica.

Očevici događaja tvrde da je mladić uperio pištolj u poštansku službenicu i prisutnima klijentima pošte, kojih je bilo desetak, hladnokrvno naredio da legnu na pod s rukama iznad glave, rekavši im da je "glupo je da stradaju zbog tuđeg novca".

Kada je pljačkaš uleteo u objekat, neke žene su se uplašile i počele su da kukaju i vrište. Jednoj je pozlilo, pa sam se obratio mladiću rečima:

"Ja ove ljude vodim napolje, ti radi svoj posao, a ako smeš, pucaj. Svi osim zaposlenih u pošti su izašli na parking, a pljačkaš je ostao u zgradi pošte. Nakon nekoliko trenutaka izleteo je, a mi smo čekali da stigne policija – priča očevidac događaja.

Nakon pljačke, mladić u tamnom duksu s kapuljačom na glavi i sa maramom preko lica je sa plenom izašao iz pošte i izgubio se u nepoznatom pravcu, prenosi Alo.

Nekoliko minuta potom čačanska policija je blokirala čitav kvart u potrazi za maskiranim napadačem. Iz pošte nije saopšteno koliko je novca opljačkan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track