VOZAČ IZGUBIO KONTROLU: Crni džip uništio pet automobila u Leskovcu
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Nema povređenih

VOZAČ IZGUBIO KONTROLU: Crni džip uništio pet automobila u Leskovcu

Crna Hronika -

Crni džip, koji se kretao ka centru grada, sudario se sa opel vektrom, pa je potom preko trotoara završio na parkiralištu ispred stambene zgrade gde je udario u tri parkirana automobila i oštetio ih. U isto vreme, crvena vektra završila je takođe na drugom trotoaru.

LESKOVAC – Pet automobila oštećeno je večeras u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Nikole Skobaljića, kada je vozač crnog džipa marke „mercedes“ izgubio kontrolu nad volanom i svom snagom udario u drugo vozilo u pokretu.

Crni džip, koji se kretao ka centru grada, sudario se sa „opel vektrom“, pa je potom preko trotoara završio na parkiralištu ispred stambene zgrade gde je udario u tri parkirana automobila i oštetio ih. U isto vreme, crvena „vektra“ završila je takođe na drugom trotoaru.

Prema navodima stanara, iz crnog džipa izašao je leskovački biznismen i političar

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković kaže za Jugmediu da se nezgoda dogodila nedaleko od semafora posle 18 časova i da, na sreću, niko nije povređen. „Nema povređenih, a materijalna šteta se procenjuje na oko 200.000 dinara“, ističe Zdravković.

Sudar je ličio na one iz akcionih filmova, tvrde stanari stambene zgrade, koji kažu da su „poludeli vozači“ mogli da izazovu tragediju, odnosno pokose pešake, posebno decu na trotoarima.

„Samo minut pre sudara moje šestogodišnje dete je vozilo trotinet na trotoaru sa dvoje starije dece iz komšiluka. Prepala sam se kada sam čula sudar, ne znajući da su deca u tom tenutku već bila u liftu“, priča mlada majka, koja nam je poslala fotografije sa lica mesta.

Vozač crnog džipa:Nisam kriv!

Jugmedii se u međuvremenu javio vozač crnog džipa koji tvrdi da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač „vektre“.

„Ispred mene biciklista, žena, ispred nje „vektra“, čiji vozač odjednom, naglo, pravi polukružno skretanje. Da ne bi zgazio biciklistu, ja skačem na trotoar i udaram u drugo vozilo. Spečio sam tragediju i napravio sebi i drugima materijalnu štetu“, tvrdi ovaj vozač, koji zahteva anonimnost.

(Jugmedija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track