JEZIVI DETALJI ZLOČINA: Bivši direktor Simpa ubo ženu 35 puta, popio tablete, pa sebi zabio nož
Foto: Jugmedia

Stravično

JEZIVI DETALJI ZLOČINA: Bivši direktor Simpa ubo ženu 35 puta, popio tablete, pa sebi zabio nož

Crna Hronika -

BEOGRAD - Miroljub Petrović (63), bivši komercijalni direktor „Simpa“ iz Vranja, ubio je suprugu Snežanu (57) kad ju je s najmanje 35 puta nožem ubo u grudi i stomak, a potom je sebe izbo po stomaku.

Miroljub je posle zločina popio 60 tableta „eftila“, leka za epilepsiju, sa namerom da se ubije, a onda se četiri puta izbo nožem u stomak.

Posle saniranih rana na stomaku, prebačen je na VMA zbog predoziranja lekovima, gde mu je hitno ispran želudac.

Petrović je, prema nezvaničnim informacijama, smešten na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", gde će naknadno biti saslušan.

- On se oseća dobro posle ispiranja želuca. Svestan je i komunikativan, ali nije želeo da priča o porodičnoj drami. Pod stalnim je nadzorom lekara, kao i policije, jer je osumnjičen za svirepo ubistvo. Saslušanje je planirano za danas. Lekari prate njegovo stanje i daće dozvolu inspektorima kada se uvere da je njegovo stanje u redu - navodi naš izvor iz istrage.

Ćerka u šoku
Ćerka u šoku

Prema rečima očevidaca, Petrović je brutalno masakrirao ženu.

- Na ženu je iznenada nasrnuo u kuhinji. Zgrabio je nož i mahnito je ubadao u vrat, grudi i stomak. Naneo joj je oko 50 rana po celom telu. U predelu stomaka joj je zadao više od 30 udaraca. Posle toga je pokušao da se ubije tako što je popio dva pakovanja tableta „eftil“ za epilepsiju, a na kraju je i sebi zadao četiri uboda u stomak. Sečivom je i sebi probio trbušni zid, ali rane ipak nisu bile opasne po život. Rane su mu ušivene na hirurgiji Urgentnog centra, a posle je prebačen na toksikologiju VMA zbog predoziranja lekovima - kaže naš sagovornik.

Tragedija se dogodila u Ustaničkoj ulici oko 8.45, kad su Petrovići bili sami u stanu, a ubijenu Snežanu i Miroljuba pronašli su ćerka Una i policija. Telo nesrećne žene odneto je na sudsku medicinu, dok je Miroljub prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

FOTO MUK U USTANIČKOJ: Uplakanu ćerku ubijene Snežane prijatelj izveo iz stana

DOGAĐAJ KOJI ĆE JOJ PREOKRENUTI ŽIVOT: Ova vrata u Beogradu kriju jezivu tajnu

BIVŠI DIREKTOR SIMPA IZBO ŽENU 35 PUTA: Tata, šta ti je mama skrivila?!

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track