SUD GA PUSTIO RANIJE NA SLOBODU:  Čačanin napao prvu ženu na koju je naišao
Foto: Slađana Stojanović

Dan nakon što je izašao iz zatvora

SUD GA PUSTIO RANIJE NA SLOBODU: Čačanin napao prvu ženu na koju je naišao

Crna Hronika -

Samo dan nakon što je izašao iz zatvora, gde je bio zbog brojnih napada na prolaznike u naselju Atenica, Čačanin S. S, ponovo je napao ženu koja je izlazila iz autobusa.

Bivši osuđenik S. S. (37) nasrnuo je na ženu koja je izlazila iz autobusa na stajalištu kod škole “Sveti Sava”. Žena je izlazila iz autobusa, a ovaj Čačanin joj je prišao i iz čista mira je udario uglavu i pobegao.

S. S. je uhapšen pre samo 13 dana i određena mu je kazna od 15 dana zatvora, ali je Apelacioni sud preinačio presudu i skratio zatvorsku kaznu na deset dana.

Građani koji žive u delu Atenice u blizini škole, šokirani su presudom pravosudnih organa.

– Znao sam da će se tako nešto dogoditi. Ima li ikoga da nas zaštiti? Taj čovek treba da ima odgovarajući medicinski tretman, on nije za policiju i pravosudne organe. Dok oni to razreše u lavirintu isprepletanih nadležnosti, neko će izgubiti glavu. Decu, supruge i majke ne smemo da pustimo iz kuće, u strahu da će ih manijak napasti na ulici. Ovo je strašno – rekao je stanovnik Atenice.

Svi iz komšiluka znaju da se radi o problematičnoj osobi koja je poslednjih meseci napadala trudnice, decu i starije osobe vozeći bicikl u Atenici.

Policija je ubrzo pronašla i privela S. S, a sud će nakon saslušanja odlučiti da li će mu ponovo biti izrečena zatvorska kazna.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track