Specijalci sprečili oslobađanje "uhapšenih mafijaša"
Foto: KURIR

Pokazna vežba pripadnika MUP

Specijalci sprečili oslobađanje "uhapšenih mafijaša"

Crna Hronika -
U trenutku dok je kolona policijskih džipova išla ka Specijalnom sudu, iznenada su im preprečili put kamionom i zapucali na policiju...
1 / 4 Foto: KURIR

BEOGRAD - Kao na filmu!Opasni kriminalci pokušali su da oslobode mafijaše dok su ih čuvari prevozili u Specijalni sud. U trenutku dok je kolona policijskih džipova išla Ustaničkom ulicom, iznenada su im preprečili put kamionom i zapucali na policiju!

Munjevito, policajci su im uzvratili, bezbedno izvukli optužene iz "marice" i pohapsili napadače. U roku od nekoliko minuta otmičari su s lisicama na rukama prebačeni u policiju, a optuženi kriminalci su alternativnim pravcima prebačeni u Centralni zatvor.

Ovako je izgledao scenario danas izvedene vežbe "Taktika obezbeđenja ličnosti u motorizovanom eskortu" koju su po jakom pljusku izveli pripadnici Interventne jedinice 92 beogradske policije (IJ 92) i Žandarmerije.- Pripadnici Interventne jedinice 92 i Žandarmerije već duže vreme učestvuju u transportu optuženih za najteža krivična dela. Ovo je samo bilo jedno od uvežbavanja situacije koja bi se mogla dogoditi - kaže sagovornik Kurira iz MUP Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track