AKCIJA NOVOSADSKE POLICIJE: Pretresi zbog droge na više lokacija širom grada
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Suzbijanje narkotika

AKCIJA NOVOSADSKE POLICIJE: Pretresi zbog droge na više lokacija širom grada

Crna Hronika -

Operativnim radom, novosadska poliija pretresom na više lokacija pronašli su heroin, marihuanu, amfetamin, 17 metaka različitog kalibra i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, privedeno je više osoba.

Policija je u stanu koji koristi E. A. (33) u Novom Sadu pronašla oko 58 grama marihuane, oko 71 gramamfetamina, 16 tableta, 87 komada raznih tableta koje se nalaze na listi opojnih droga, digitalnu vagicu, 900 evra i 11.000 dinara, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge. Njemu je određeno policijsko zadržavanje.

U odvojenoj akciji, pripadnika novosadske i subotičke policije prilikom pretresa stana u Subotici kod dvadesetdevetogodišnjeg muškarca pronađeno je 50 tableta, oko 16 grama marihuane i četiri stabljike indijske konoplje u saksijama. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana A. L. (22) iz Novog Sada, pronađeno je 20 paketića heroina, paketić marihuane, 158 komada različitih tableta koje se nalaze na listi opojnih droga, 7.700 dinara i 160 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i tri mobilna telefona. Njemu je određeno policijsko zadržavanje.

Protiv njegovog tridesetsedmogodišnjeg rođaka, od koga je oduzeto 18 paketića heroina, biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Bačkopalanačka policija je prilikom pretresa stana u Bačkoj Palanci, kod tridesetčetvorogodišnjeg muškarca pronašli oko 12 grama heroina, kao i metke različitog kalibra. Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izbršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track