BIVŠI POLICAJAC NAJAVIO DA ĆE UBITI ŽENU Naći ćete nas mrtve u kolima!

Ubio ženu pa sebe

BIVŠI POLICAJAC NAJAVIO DA ĆE UBITI ŽENU Naći ćete nas mrtve u kolima!

Crna Hronika -

UŽAS Veselin Jarčević (27) iz Brodareva usmrtio svoju ženu Zoranu (21), pa izvršio samoubistvo dan posle brakorazvodne parnice. Pre zločina ostavio poruku svojim roditeljima

PRIJEPOLJE - V. J. (27), bivši policajac iz Brodareva, ubio je u kolima suprugu Zoranu (21) iz Guče, a potom sebe hicima iz lovačke puške, i to dan nakon brakorazvodne parnice.Policajac, koji je sa Zoranom imao dvogodišnjeg sina, pred zločin je ostavio poruku roditeljima: „Naći ćete me mrtvog u kolima!“Kako saznajemo, on je suprugu sačekao posle završetka smene ispred kafića „Port sajd“, u kojem je radila, i odvezao je automobilom do fabrike za proizvodnju betona.Motiv ljubomora- Tela supružnika pronađena su u subotu ujutru u automobilu. Pretpostavlja se da je motiv ubistva ljubomora - rekao je naš izvor blizak istrazi.Zorana već neko vreme nije živela su suprugom.- Mesec dana nisu živeli zajedno u njihovoj kući u Prijepolju. Po jednoj verziji, on ju je zadavio, a po drugoj upucao. Krenuo je s namerom da je ubije, a u međuvremenu je poslao poruku svojim roditeljima: „Naći ćete me mrtvog u kolima!“ Odmah nakon toga njegov brat od strica otišao je da ga potraži - priča naš izvor.Komšije tvrde da je bračni par imao nesuglasice u prethodnom periodu, što može biti uzrok ove tragedije.- Znam da je juče otišao da razgovara sa Zoranom kako bi se pomirili i kako bi se ona vratila kući. Izgleda da je došlo do velike rasprave čim se ovakva nesreća dogodila - priča jedna komšinica.Sin bio kod ocaPorodica je živela u selu Jalija kod Brodareva, a iza sebe su ostavili dvogodišnjeg sina, koji je ostao kod oca. Zorana je donedavno radila u tekstilnoj radnji u Brodarevu, da bi se zaposlila kao konobarica.- Bili su prijatni ljudi, imali su sinčića, prosto ne mogu da verujem da se ovo desilo. Jadno dete. Znam da su poslednjih meseci bili razdvojeni, ali niko nije ovo očekivao - kaže jedan od komšija.

Lak na obaraču... Puška kojom je izvršio zločin
Lak na obaraču... Puška kojom je izvršio zločin

NasiljeMUŽEVI UBIJAJU ŽENE16. 5. 2016 - M. P. (63), bivši direktor „Simpa“ iz Vranja, ubio suprugu sa najmanje 35 uboda u grudi i stomak20. 3. 2016 - B. J. S. (49) ubio je iz pištolja nevenčanu suprugu J. S. (29) iz Bečeja.9. 3. 2016 - S. M. (40) iz Novog Pazara ubio je iz pištolja suprugu S. M., nakon čega je izvršio samoubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track