RADA MATIĆ: JELENU JE UBILA SEKTA, VERUJEM DA JE ZORAN ČLAN Njegove poruke nisu normalne!
Foto: Printskrin

Izvređala ga, a onda se sprijateljili

RADA MATIĆ: JELENU JE UBILA SEKTA, VERUJEM DA JE ZORAN ČLAN Njegove poruke nisu normalne!

Crna Hronika -

Radmila Rada Matić iz Beča, s kojom se udovac Zoran Marjanović dopisivao 23 dana nakon ubistva njegove žene, pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, večeras je potvrdila da se dopisivala sa Marjanovićem.

Ona je otkrila dosad nepoznate detalje o njegovom životu. U emisiji Ćirilica Milomira Marića na TV Hepi, rekla je da je bez dlake na jeziku prozivala i vređala Marjanovića.

- Mislim da je Jelena žrtva sekte. Čini mi se da je Jelena priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte, jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja - izjavila je Matićeva i dodala.

- To dopisivanje je trajalo od 18 do 20 dana. Mislila sam da je on ubica i žestoko sam ga izvređala, na šta mi on nije odgovorio. Kada je Kurir objavio da se Jelenin ubica obesio, opet sam mu poslala poruku izvinjenja za ono što sam rekla, na šta mi je on odgovorio. Sve dok mi nije poslao sliku sa malom Janom, nisam verovala da je pravi profil u pitanju, to jest da se on zaista dopisuje sa mnom posle te tragedije - navodi Rada detaljno, korak po korak njihovo dopisivanje.

Rada takođe dodaje da veruje da je Zoran pripadnik sekte, jer je, prema njenim rečima neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja:

- Te poruke mi nisu bile normalne, govorio je da sam ja u problemu, da će me on spasiti, pominjao je ključ spasenja, za koji nikad pre nisam čula. Nastavila sam da se dopisujem sa njim jer sam htela da dokažem sebi da je u sekti - rekla je Rada u emisiji “Ćirilica” na TV Hepi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja