POSLE HITNOG CARSKOG REZA: Trudnica (20) iz Sopota preminula u užičkoj bolnici
Foto: Kurir/Sanja Ćurčić

Pozlilo joj na Zlatiboru, primljena zbog komplikacija

POSLE HITNOG CARSKOG REZA: Trudnica (20) iz Sopota preminula u užičkoj bolnici

Crna Hronika -

UŽICE - Dvadesetogodišnja J.S, trudnica iz Sopota, preminula je pretprošle noći u užičkoj bolnici u koju je hitno primljena zbog komplikacija.

Trudnica iz Sopota bila je u sedmom mesecu trudnoće, izjavila je portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević.

Ona je rekla da je trudnica boravila na Zlatiboru, a u užičku bolnicu je primljena zbog zdravstvenih tegoba koje nisu imale veze sa trudnoćom.“

Trudnici, koja je imala 20 godina, nakon primanja adekvatne terapije naglo se pogoršalo stanje, zbog čega je prebačena na intenzivnu negu. Ultrazvukom je utvrđeno da je fetus uginuo i hitno je urađen carski rez da bi se spasao život majke.

Međutim i posle operacije stanje se nije poboljšalo, urađen je i CT pregled, ali pomoći nije bilo”, rekla je Vasiljević.

Prema njenim rečima, obdukcija pacijentkinje, bebe i posteljice je urađena, a rezultate će sutra saopštiti formirana Komisija za unutrašnji nadzor koja treba da ispita ceo slučaj.

Pošto joj je pozlilo, trudnica J. S. je ambulantnim kolima odmah transportovana u Užice, na odeljenje patologije - carski rez.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track