HOROR KOD LEBANA: Žicom vezali dve porodice, brutalno ih tukli i opljačkali
Foto: Dopisnik Aleksandar Davinić

Leskovačka policija uhapsila opasne razbojnike

HOROR KOD LEBANA: Žicom vezali dve porodice, brutalno ih tukli i opljačkali

Crna Hronika -

Pripadnici policije pronašli su deo novca, kao i repliku pištolja koji su koristili prilikom vršenja ovih krivičnih dela

LEBANE - M. M. (21), S. M. (18) i M. M. (21) i još jedan maloletnik tokom noći upali su u dve dobrostojeće domaćinske kuće u selu Pertate kod Lebana i uz pretnju pištoljem od domaćina tražili da im preda sav novac i druge dragocenosti.Da bi došli do plena, trojica razbojnika su mučila domaćine.- Šutirali su i udarali skoro sve ukućane po telu samo da bi došli do plena. Nakon prebijanja, maltretiranja i pljačke oni su ukućane i članove njihovih porodica vezivali telefonskim kablom uz pretnje da nikom ne smeju da kažu šta im se dogodilo i pobegli su s plenom - kaže sagovornik iz istrage.

Dve kuće na meti... Žrtve pokazuju mesto napada
Dve kuće na meti... Žrtve pokazuju mesto napada

Pripadnici MUP Leskovac, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Leskovcu, ubrzo su uhapsili M. M., S. M. i M. M. iz Lebana, koji su sa još jednom maloletnom osobom u toku noći između 6. i 7. juna ove godine u selu Pertate izvršili dva krivična dela razbojništva. Pripadnici policije pronašli su deo novca, kao i repliku pištolja koji su koristili prilikom vršenja ovih krivičnih dela.A. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track