(VIDEO) DRUGA ŽRTVA JEZIVE NESREĆE U OBRENOVCU: Preminuo vozač džipa koji se zakucao u zid

Izgubio bitku za život

(VIDEO) DRUGA ŽRTVA JEZIVE NESREĆE U OBRENOVCU: Preminuo vozač džipa koji se zakucao u zid

Crna Hronika -

OBRENOVAC - Mladić S.P. (23) koji je juče teško povređen u stravičnoj nesreći koja se dogodila u centru Obrenovca preminuo je jutros u Urgentnom centru.

S.P. (23) izgubio je bitku za život, jutros oko 4 sata, saznaje Kurir. On je u Urgentni centar primljen sa višetrukim povredama i tokom jučerašnjeg dana bio je operisan, saznaje Kurir.

Prema prvim informacijama, nastradali S.P. koji je upravljao vozilom, uzeo je auto od svog oca. Međutim, sumnja se da otac za to nije znao. U toku je istraga i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće.

Osim njega u ovoj nesreći koja je šokirala Obrenovac, kao prva žrtva stradao je petnaestogodišnji dečak D.T. koji je preminuo od posledica udara u zgradu odamh pošto je primljen u Urgentni.

(VIDEO) UŽASNO: Džipom udarili u zid, dečak poginuo na 15. rođendan!

Mladić N.M. (15) koji je takođe teško povređen u ovoj nesreći se nalazi u stabilnom stanju, dok je R.A. (16) zadobio lakše telesne povrede i on bi trebalo da uskoro bude pušten na kućno lečenje.

Teška saobraćajna nesreća u centru grada Dečak, 2001. godište, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko tri sata jutros dogodila na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog. Prema podacima operativnog centra MUP-a, nesreća se dogodila kada je prilikom skretanja iz Ulice Vojvode Mišića u Ulicu Kralja Petra Prvog automobil udario u zid nekadašnjeg restorana "Ribica". Još dve osobe koje su se nalazile u vozilu su hospitaliizovane sa teškim telesnim povredama.

Posted by Lokalne Novine Obrenovac on понедељак 13. јун 2016.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća koja je šokirala Obrenovac, dogodila se u noći između nedelje i ponedeljka u centru grada, na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog, kada je terenac " džip grand čiroki " u kome su se nalazila trojica tinejdžera i mladić velikom brzinom udarili u zid zgrade.

MUP je saopštio da se nesreća dogodila kad je prilikom skretanja iz Ulice vojvode Mišića u Ulicu kralja Petra Prvog automobil udario u zid nekadašnjeg restorana „Ribica“. Prva žrtva ove nesreće bio je D.T. koji je navodno nastradao na svoj rođendan. Nastradali je inače sedeo na zadnjem sedištu i usled strahovitog udarca zadobio je ozbiljne povrede od kojih je potom preminuo.

- Jedno lice je, nažalost, izgubilo život, a tri lica su teško povređena. Uviđaj ove saobraćajne nezgode izvršio je dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu i nakon završene istrage znaćemo sve činjenice i uzrok ove saobraćajne nezgode - izjavio je juče Miloš Nikolić, načelnik saobraćajnog sektora PS Obrenovac.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja