PRETI MU 12 GODINA ROBIJE: Sorajin koljač optužen zbog saobraćajke!
Foto: Damir Dervišagić

Bahati fudbaler Rada dolijao

PRETI MU 12 GODINA ROBIJE: Sorajin koljač optužen zbog saobraćajke!

Crna Hronika -

Stefanu Mihajloviću, bivšem ljubavniku starlete Soraje Vučelić, koju je pre nekoliko dana navodno posekao nožem po vratu i stomaku, preti višegodišnja robija

BEOGRAD - Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv bivšeg fudbalera Rada Stefana Mihajlovića (22) zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja jer je 6. maja prošle godine izazvao nesreću u kojoj je poginuo Dragan Radoičić (54).On je svojim „porše kajenom“, vozeći Bulevarom oslobođenja, prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i u punoj brzini udario u Radoičićev „punto“, koji se propisno kretao niz Veljka Lukića Kurjaka. Potom se zakucao u drvo pored kolovoza, a zatim pešice pobegao u Banjičku šumu, ostavljajući za sobom teško povređenog Radoičića u smrskanom „puntu“.

Nesrećni čovek je s prelomom vrata prevezen u bolnicu, gde je nakon dvadeset dana kome preminuo. Mihajlović se tek nakon osam sati predao policiji zbog čega nije bilo moguće utvrditi da li je nesreću izazvao pijan.

- On je optužen da je delo počinio s umišljajem jer je prošao kroz crveno svetlo, za šta je predviđena kazna zatvora i do 12 godina. Kao otežavajuću okolnost sud bi trebalo da ima u vidu to što je pobegao, čime je svesno omeo istragu jer mu nije odmah urađen alko-test - objasnio je za Kurir izvor upoznat sa slučajem.Istražni postupak trajao je više od godinu dana, a pratile su ga brojne kontroverze - lažni iskazi, sumnjivi svedoci... Ispostavilo da ga je zbog lažnog svedočenja ostavila devojka s kojom je živeo. Lažljivi svedok je potom završio na neuropsihijatrijskoj klinici jer je zbog iznenadnog raskida pretio da će ubiti devojku i sebe. Istovremeno, porodica Radoičić pronašla je, pomoću evidencije poziva Hitne pomoći, druge svedoke koji su prvi priskočili u pomoć pokojnom Draganu.

OpsesijaLOŽI SE NA STARLETEO Mihajloviću, sinu uspešnog fudbalera i reprezentativca Radmila Mihajlovića, često se govorilo u javnosti, ali ne zbog sportskih uspeha i talenta, već zbog ljubavnih afera sa starletama i pevačicama. Mediji su ga dovodili u vezu sa Sandrom Obradović, Katarinom Živković, a najzapaženiju utakmicu s produžecima odigrao je sa Sorajom Vučelić, koju je pre dve nedelje navodno i isekao nožem po stomaku i vratu. Taj slučaj trenutno ispituje policija po nalogu tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track