Najnovije vesti

DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRIVA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede
Foto: Printscreen FB

Prespavala kod nje posle žučne svađe

DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRIVA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede

Crna Hronika

BEOGRAD - Brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović (33) mesec dana pred ubistvo pobegla je kod drugarice posle žučne svađe sa suprugom Zoranom, koga je nameravala da ostavi, otkriva Jelenina bliska prijateljica.

- Došla je kod mene, otprilike 20 dana uoči ubistva. Bila je veoma uznemirena i pričala je nepovezano. Trebalo joj je dosta vremena da se sabere i ispriča mi šta se dogodilo. Poverila mi se da joj je Zoran posle svadbe obećao da će se odvojiti od roditelja i da će živeti sami, ali da je posle Janinog rođenja to stalno odlagao. Ona je insistirala na tome, jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice. Koliko god da je ljubav između nje i Zorana bila jaka, on nije hteo da napusti roditelje. Pitanje je da li su oni vršili pritisak na njega ili je mislio da će se zameriti majci i ocu ako ode iz Borče - kaže Jelenina prijateljica i otkriva da je pevačica te noći prespavala kod nje, piše Alo.

- Isključila je mobilni telefon jer ju je Zoran neprekidno zvao i proveravao kuda je otišla. Nikome nisam pričala o tome jer nisam htela da se zameram Zoranu, sa kojim sam ranije sarađivala. Ujutru mi je rekla da mora da se vrati kući zbog ćerke. Posle toga se nismo videle jer smo obe imale mnogo obaveza, ali smo razmenjivale poruke. Kada sam je pitala da li su izgladili sukob, tvrdila je da je sve u najboljem redu - kaže Jelenina prijateljica.

SVEKRVA DRUGI PUT ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da Zorica nešto krije o ubistvu Jelene

MARJANOVIĆI U POLICIJI: Svekar ubijene pevačice Vladimir dovezao Zoricu da da izjavu

ŠOKANTNI DETALJI OBDUKCIJE: Jelena Marjanović na kolenima molila da je ne ubiju

DEVOJČICA O POSLEDNJIM TRENUCIMA SA MAJKOM: Mala Jana (5) ruši Zoranov alibi?!

ZORAN MARJANOVIĆ ZNA KO JE UBIO JELENU Ispovest Radmile Matić: Nudio mi je seks!

(VIDEO) RADILA ZA POLICIJU: Poslušajte ispovest devojke koja je htela seks sa Zoranom Marjanovićem!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...