Najnovije vesti

Savo Milošević dobio devet godina zatvora!

Presuda za ubistvo

Savo Milošević dobio devet godina zatvora!

Crna Hronika
Savo Milošević (84), deda istoimenog proslavljenog igrača, prošle godine posle svađe iz puške ubio fudbalerovog oca Stevu

BIJELJINA - Pravda!Savo Milošević

(84), deda poznatog fudbalera Save Miloševića, osuđen je juče u Okružnom sudu u Bijeljini na devet godina zatvora jer je 10. juna pošle godine u selu Johovac ubio sina Stevu Miloševića (58).

- Tokom suđenja je dokazano da je Savo Milošević sina prvo ranio nožem, a onda u njega ispalio dva metka iz puške - naveo je sudija Mensur Đonlić u presudi.

Veštaci su utvrdili da je smrtonosni hitac upućen sa udaljenosti od samo 30 centimetara, što ukazuje na to da su njih dvojica sukobili prsa u prsa.

Tužilac Mira Medić u završnoj reči je rekla da je poznati fudbaler opisao dedu kao čoveka koji je uvek morao da bude glavni i da se za sve pita. S druge strane, optuženi starac je u završnoj reči rekao nešto sasvim drugo!

- Ja sam teško bolestan čovek. Nije tačno da sam sa ukućanima bio u svađi. Sve sam ih voleo. Da me sin nije prvi uvredio i udario, ništa od ovog ne bi bilo - rekao je ubica.

Fudbaler bez komentara

Fudbaler Savo Milošević juče nije bio dostupan za komentar, ali je on prošle godine poručio da se odriče deda Save i da za njega više ne želi da čuje. Fudbaler je čak poručio dedi da će ga, kad umre, sahraniti bez imena i da mu se ni za grob neće znati zbog sramote koju je naneo porodici!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...