OVO JE DRUGA ŽRTVA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA: Udavio ženu jer mu je zvocala!
Foto: Privatna Arhiva

OVO JE DRUGA ŽRTVA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA: Udavio ženu jer mu je zvocala!

Crna Hronika -

Monstrum Vladica Rajković priznao je juče policiji da je pre dvadesetak dana ubio i Draganu Stanković (46), čiji je nestanak prijavljen, a za kojom je policija intenzivno tragala.

Rajković je priznao da je ženu s kojom je živeo zadavio golim rukama, a potom umotao u jorgan i bacio u Timok. Nakon šokantnog priznanja, policija je monstruma odvela da im na obali reke pokaže gde je bacio leš. Rajković se izdaleka smešio novinarima koji su pratili istragu policije.Govoreći o motivu ubistva, Rajković je kazao da mu je „dozlogrdilo zvocanje“ zbog novca koji joj je dugovao (3.000 evra), a takođe je tvrdio da ga je primoravala na seks, kako bi mu oprostila dugove.

Nebojša RajkovićNE ŽELI DA VIDI SINANebojša Rajković još uvek nije posetio svog sina u zatvoru.- Nebojša i Perica su u šoku, ne mogu da poveruju šta se dogodilo. Izjavili su saučešće porodici, ali kod Vladice još uvek nisu bili. Ne znamo ni da li će otići. Ovo je velika tragedija, ljudi u selu loše gledaju na njih, iako nisu ništa krivi - pričaju Vratarničani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track