MAJCI NISU DALI DA OTVORI BELI KOVČEG: Moju Anđu ne mogu zadnji put ni da poljubim
Foto: Kurir/ Dragan Ilić

Razlog su stravične povrede na telu deteta

MAJCI NISU DALI DA OTVORI BELI KOVČEG: Moju Anđu ne mogu zadnji put ni da poljubim

Crna Hronika -

Danijela, majka Anđeline Stefanović, pripremila je odeću u kojoj će njena mezimica biti sahranjena, ali neće moći da je obuče. Neutešna majka trogodišnje devojčice koju je silovao i mučki ubio Vladica Rajković danas neće moći ni da poljubi svoje dete jer je porodici zbog stanja u kojem se telo nalazi preporučeno da ne otvara kovčeg.

- Poslala sam helanke i bluzu po bratu za moju Anđu. To će da joj obuku za sahranu. To je njeno poslednje odelce - priča Danijela.

LELEK NEUTEŠNE MAJKE MALE ANĐE: Jaoj lutko moja, zlato moje, beli kovčežić nosi i brat ubice

Ona je još juče pripremila odeću kojoj će Anđa biti sahranjena od čarapica do majice.

Foto: Dragan Ilić
Foto: Dragan Ilić

- Moja će Anđelina lepa da ode na onaj svet. Sve sam joj novo kupila. Ali, kako ću da je obučem. Rekli su mi da je bolje da ne otvaram kovčeg, a kako ću da je ne poljubim poslednji put… – kazala je kroz suze Danijela.

DANAS SAHRANA MALE ANĐE, MAJKA OČAJNA: Kupila sam sve novo, da moje dete pristojno ode na onaj svet

Kao u bunilu u jednom trenutku je kazala da bi volela da Vladica dođe na sahranu.

- Znate šta bih volela? Da Vladica dođe na sahranu mojoj Anđi, da ga pogledam u oči, da vidim shvata li šta je učinio, da vidim da li se bar malo kaje… – kaže Dušanka.

Anđelinina baka Dušanka kaže da je njena ćerka Danijela potpuno slomljena, pod lekovima od subote. - Ja stalno čujem Anđelinin plač. Ubija me to. Stalno mi je u glavi. Volela bih da puste Vladicu na sahranu. Da vidi šta je uradio. Kakvo je delo napravio. Samo da vidim da li bi se pokajao. Monstrum i zločinac - kaže baba Dušanka.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track