DOKAZ STRAVIČNOG ZLOČINA: Čekić kojim je ubijena Dragana pronađen u traktoru monstruma iz Zaječara
Foto: Privatna Arhiva

Kod Vladice Rajkovića nađen i mobilni telefon nesrećne žene

DOKAZ STRAVIČNOG ZLOČINA: Čekić kojim je ubijena Dragana pronađen u traktoru monstruma iz Zaječara

Crna Hronika -

Policija je pronašla čekić kojim je osumnjičeni Vladica Rajković (28), uhapšen zbog otmice, silovanja i svirepog ubistva trogodišnje devojčice, 18. juna navodno ubio i Draganu Stanković (47), čije je ubistvo prekjuče naprasno i priznao.

U traktoru koji je vozio nađen je i čekić, ali i mobilni telefon nesrećne žene.

Iako se sumnjiči da je te večeri udario Draganu čekićem, ona je tada samo izgubila svest. Osumnjičeni ju je potom davio, telo stavio u kolica, prekrio jorganom, odvezao do reke i bacio.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Ubistvo nesrećne žene prijavio je tek 24. juna njen stric kada je došao da obiđe baku Radu, sa kojom je Dragana živela.- Pomagao nam je da nasečemo drva, sejao zemlju... Platili smo mu svaki put. Tog dana sam izvela ovce na ispašu, a nje nije bilo, niko nije znao da mi kaže gde je - kaže Rada.

Zbog sumnji meštana da je Vladica bio u vezi sa Draganom, on je bio jedan od prvih dvadesetak ljudi koji su saslušani, međutim, u kući nije bilo ni krvi, niti bilo kakvih tragova da je žena ubijena. Pretraživana je i obala reke zbog sumnji da se utopila, ali telo nije isplivalo. Rajković je pritom i tada, kao i nakon ubistva devojčice, uspeo da prevari poligraf tvrdeći da ne zna ništa o ubistvu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track