KRVNIČKI NAPAD U NOVOM SADU ZBOG 50 EVRA: Žrtvi mozak eksplodirao od udaraca

Trojica mladića nasmrt pretukla Gorana Gregurića

KRVNIČKI NAPAD U NOVOM SADU ZBOG 50 EVRA: Žrtvi mozak eksplodirao od udaraca

Crna Hronika -

Tukli su ga rukama i nogama dok se nije ugušio u krvi. Gregurić pre nekoliko dana napravio manju štetu na automobilu jednog od uhapšenih

PETROVARADIN - Goran Gregurić (44) iz Petrovaradina umro je u teškim mukama, ugušivši se u sopstvenoj krvi, i to nakon što su ga krvnički pretukla trojica dvadesetjednogodišnjaka D.P. , S.R. i Z.I. sva trojica iz Bukovca.

- Goran je ubijen od batina, što rukama, što nogama, ali sve u predelu glave. Od batina je došlo do krvarenja u mozgu. Sve udare je dobio u glavu, najviše kod oka i usta, i to je sve dovelo do potresa mozga i krvarenja. Nije umro odmah, već je umirao u mukama, od gušenja u sopstvenoj krvi, sve dok mu mozak nije skroz otekao i eksplodirao - saznaje Kurir nakon završene sudske obdukcije.

Porodica krivi i lekare- Moj Goran je bio miran. Imao je prodavnicu pića. Ogorčeni smo na te koji su ga krvnički ubili, a još više smo ogorčeni na Hitnu pomoć. Mama je ujutru, s obzirom na to da žive kuća do kuće, otišla da obiđe Gorana i zatekla ga je na krevetu kako leži, krklja i izbacuje krv. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, ali oni su joj rekli da ga probudi. Mama im je rekla da on pljuje krv i stavila slušalicu da bi taj lekar što se javio čuo kako moj brat krklja, ali ni to nje vredelo. Nisu hteli da pomognu. Posle sat vremena mama ih je ponovo nazvala i rekla im je da je on plav i da izbacuje krv iz usta. Tek posle izvesnog vremena su došli i mogli su samo da konstatuju smrt. Pokušali su da ga vrate reanimacijom, ali nije uspelo. Da su došli odmah, kad ih je mama zvala, možda bi mi brat bio živ, ovako u neku ruku i njih krivim - kaže uplakana sestra Gorana, stojeći na kapiji majčine i očeve kuće.Po svemu sudeći, do sukoba je došlo ispred prodavnice pića koju je Goran držao nedaleko od svoje kuće, u Ulici Račkog u Petrovaradinu, jer je policija detaljno pretražila lokal.

- Sukobu je prethodio raniji manji incident u saobraćaju. Naime, to je tako mizerna saobraćajka bila, bukvalno su se samo očešali, što se vidi i na Goranovim kolima. On je njima, kako su govorili, trebalo da da 50 evra za štetu, koje u tom trenutku nije imao, pa su ga prebili - priča izvor Kurira.

Očajna... Sestra Gorana
Očajna... Sestra Gorana

To veče momci su pili. Nešto kasnije, opet su se vratili i nastavili da ga tuku po glavi, rukama, nogama, sve dok se jadnik nije onesvestio.

- Tad su ga ubacili u svoja kola, i odvezli se do njegove kuće, gde su ga izbacili iz kola. Kad se malo osvestio, dovukao do svoje kapije, otvorio je, ušao u kuću i legao na krevet - dodaje naš izvor.Goran nije nikoga zvao za pomoć, najverovatnije računajući da će mu biti bolje.- Umro je u mukama, a i ona će za njim koliko joj je teško - plačući kaže sestra Gorana.

O komšiji sve lepoSVIMA POMAGAO KO MU JE TRAŽIOU naselju u kojem je živeo Goran niko ne može da veruje da je tako dobar dečko nastradao.- Goran nije odmagao onima kojima nije mogao da pomogne. Brinuo je o ocu Gabrijelu i majci Milici, kao i o sestri Gorani. Nije se nikad ženio, mada je jedan period živeo s jednom devojkom. Otkad su prekinuli, znao je malo više da popije, ali nije bio prgav kad je pod dejstvom alkohola. Svima je davao ko god mu je nešto tražio - kaže jedan od Goranovih komšija.

Zavod za hitnu medicinsku pomoć dostavio je portalu Kurir.rs sledeće saopštenje

"Obraćamo vam se povodom teksta koji je objavljen dana 19.07.2016.god u vašem dnevnom listu Kurir pod nazivom „Krvnički napad u Novom Sadu zbog 50 evra“ u kojem navodite da hitnamedicinska pomoć Novi Sad nije htela da izađe na intervenciju na adresu DinkaŠimunovića 5 u Petrovaradinu dana 17.07.2016. god. Navodi iz teksta nisu u skladu sarealnim dešavanjima u trijažno-distributivnom centru 194 toga dana a u vezi sa pomenutimslučajem, o čemu postoje audio snimci razgovora između operatera i pozivaoca. Napominjemo da se svi razgovori na 194 snimaju!EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track