BAHATO: Komandir pijan razvalio audi

Policajac pokušao da prikrije nesreću

BAHATO: Komandir pijan razvalio audi

Crna Hronika -

Gojko Bukvić je izašao iz automobila i malo posrtao. Delovao je veoma čudno. Odmah smo posumnjali da je malo više popio, kažu očevici

LUČANI - Komandir Policijske stanice Lučani Gojko Bukvić nalazi se pod istragom kolega jer je navodno mrtav pijan razvalio svoj „audi“ uletevši u rupu na nadvožnjaku kod Požege, saznaje Kurir.Incident se dogodio tokom noći, a automobil koji je ostao zaglavljen u rupi pomeren je tek ujutru.- Deo puta koji se trenutno renovira propisno je obeležio izvođač radova i signalizacija je bila vidljiva i noću i danju. Bukvić je prošao signalizaciju, pod punim gasom i bez ikakvih tragova kočenja direktno uleteo u veliku rupu, te mu se automobil tu zaglavio. Prednji deo „audija“ je bukvalno bio nasađen na viši deo asfalta, dok je ostatak kola ostao zarobljen u rupi - kaže naš izvor dobro upućen u dešavanja u Lučanima, što govore i fotografije čitalaca koji su poslali fotografije.Očevici koji su se zatekli na mestu nesreće tvrde da se Bukvić veoma čudno ponašao.- Izašao je iz automobila i malo posrtao, delovao je čudno. Odmah su posumnjali da je malo više popio - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, na mesto nesreće, koje spada pod teritoriju koju kontroliše Policijska uprava Užice, nije došla saobraćajna policija. Zaposleni koji rade na popravci puta po dolasku na posao zatekli su „audi“ u rupi, a automobil je pomerio Bukvić tek ujutru.- Policija je tek ujutru obaveštena o automobilu koji je zaglavljen, pa su tada i izašli na teren. U isto vreme, na nadvožnjaku se pojavio i Bukvić. On je odmah uradio alkotest, koji nije pokazao prisustvo alkohola. Interesantno je da se on pojavio s radnicima šlep-službe i da se nije predstavio svojim kolegama iz užičke policije - navodi naš izvor.Prema nezvaničnim informacijama, Bukvić je veče pre udesa proveo u jednoj kafani.- Njegov identitet je otkriven pomoću registarskih tablica na „audiju“. Ispostavilo se da je te večeri bio u kafani, gde je s društvom pio. Trenutno se radi na proveravanju snimaka s bezbednosnih kamera kako bi se utvrdilo šta je tačno Bukvić radio pre udesa, jer se sumnja da je bio pijan.U istragu su se uključili i inspektori Sektora unutrašnje kontrole MUP - dodao je izvor Kurira.

Policija odmah reagovalaISTRAGA PROTIV KOLEGEU Birou za saradnju s medijima MUP juče nam je rečeno da će Policijska uprava u Čačku utvrditi da li ima elemenata disciplinske odgovornosti navedenog policijskog službenika i preduzeti adekvatne zakonske mere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track