Majka ubice Slađane: Odričem te se, ćerko!

Majka ubice Slađane S.

Majka ubice Slađane: Odričem te se, ćerko!

Crna Hronika -
Crna Slađana, šta si to uradila, neću više da čujem za tebe, neprekidno ponavlja Ljubica P., čija je ćerka ubila sina Jovana (3)

MLADENOVAC - Bol ju je savladala!- Crna Slađana, šta si to uradila? Neću više da čujem za tebe, ne trebaš mi, odričem te se, ćerko! Mrtva si za mene!Ove reči, navodno je, neprekidno ponavljala Ljubica P., majka Slađane S. (34), kad je čula da je njena ćerka ubila trogodišnjeg sina Jovana. Komšije nesrećne žene, koja živi u centru Mladenovca, kažu da ona od petka nije ustala iz kreveta.- Od tuge i bola Ljubica je pala u krevet. Nije u stanju da govori, niti da bilo koga vidi. Kažu nam da kada dođe k sebi, neprekidno ponavlja da nema više ćerku. Ne može da poveruje da je njeno dete moglo da učini ovako nešto - priča za Kurir komšinica iz solitera u Kosmajskoj ulici u Mladenovcu, u kom je Slađana provela detinjstvo.U porodičnoj kući u selu Mladenovac, podsetimo, Slađana S. davila je nesrećno dete rukama, a zatim ga nožem ubola u stomak. Posle zločina kakav Mladenovac ne pamti, oprala je ruke i pozvala policiju.- Kao dete, bila je tiha i povučena. Uvek je bila kulturna i fina. Niko od nas nije znao da ima psihičke probleme, jer ovo je mala sredina, takve stvari uglavnom se skrivaju od okoline. Da su ljudi u selu u kom je živela otkako se udala to znali, možda se sve ovo ne bi ni dogodilo. Nije smela da ostaje sama sa detetom - dodaje poznanica porodice Slađane S.Ni u selu Mladenovcu tri dana posle nesreće niko ne može da poveruje da malog Jovana više nema.- Sve se nadam, proći će ulicom... Bio je milo dete, često sam viđala Slađanu kako ga drži za ruku dok hodaju ulicom. Velika tragedija - ponavlja komšija iz sela Mladenovac.

U ovoj zgradi živi Slađanina majka Ljubica
U ovoj zgradi živi Slađanina majka Ljubica

U ovoj kući se dogodio zločin
U ovoj kući se dogodio zločin

Majka u pritvoruSlađana S. je izvedena pred istražnog sudiju Višeg suda u Beogradu. Kako Kurir nezvanično saznaje, njoj je određen pritvor do mesec dana i prebačena je u beogradski Centralni zatvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track