POTPUNI OBRT U ISTRAZI: Bračni par iz Sokobanje ubio neko treći u napuštenom kamenolomu?!

Misteriozna smrt na Rtnju

POTPUNI OBRT U ISTRAZI: Bračni par iz Sokobanje ubio neko treći u napuštenom kamenolomu?!

Crna Hronika -

SOKOBANJA - Nije isključeno da je supružnike Marinu (39) i Dejana (52) Canića iz Sokobanje, čija su tela pronađena u ponedeljak podno planine Rtanj kod Boljevca, ubila treća osoba.

Iako se u početku spekulisalo o tome da se radi o ubistvu i samoubistvu, posle prvih rezultata obdukcije policija ne može sa sigurnošću da kaže šta se tačno dogodilo.

Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je Caniće ubila treća osoba dok su oni bili u napuštenom kamenolomu. Tu su zastali nakon što su se u nedelju vraćali s ručka u hotelu na Rtnju.

Pištolj kojim su Canići usmrćeni pripada njegovom rođaku. Komšije kažu da je u nedelju došlo do prepirke između Marine i Dejana, ali i da su se oni posle toga izmirili i krenuli na ručak. Usput su se, navodno, dogovorili da vežbaju gađanje u napuštenom kamenolomu.

- Tela Marine i Dejana su pronađena u ponedeljak po podne - navodi za naš list izvor blizak istrazi. - U ovom trenutku nije sa sigurnošću moguće ustanoviti da je suprug ubio ženu, ali ni da je bilo obratno.

Naš sagovornik kaže i da treba sačekati nalaz parafinske rukavice, kako bi se ustanovilo da li je neko od ubijenih supružnika držao pištolj, pišu Novosti.

- Sve dok se taj nalaz ne obavi, a što se očekuje narednih dana, ne možemo isključiti mogućnost da je Caniće ubila treća osoba. Svi tragovi s mesta tragedije su uzeti i istraga je u toku - nastavlja naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track