Cesni se zapalio motor?

Istraga o padu aviona kod Banjaluke u kojem je poginulo pet osoba

Cesni se zapalio motor?

Crna Hronika -
Prve i nezvanične informacije trebalo bi da budu poznate za tri-četiri dana, a Ministarstvo saobraćaja i komunikacija formiralo je komisiju koja će sprovesti istragu o uzrocima pada aviona

BANJALUKA - Tragedija!Istraga o padu sportskog aviona u Trnu kod Banjaluke, u kojem je poginulo pet osoba, mogla bi trajati tri-četiri meseca, ali prema dosadašnjim informacijama i izjavama očevidaca, uzrok tragedije mogao bi biti požar na motoru, izjavio je juče Omer Kulić, ministar saobraćaja i komunikacija BiH za civilnu avijaciju.

- Prve i nezvanične informacije trebalo bi da budu poznate za tri-četiri dana, a Ministarstvo saobraćaja i komunikacija formiralo je komisiju koja će sprovesti istragu o uzrocima pada aviona - rekao je Kulić.

U avionskoj nesreći, kakvu Banjaluka ne pamti, u nedelju oko 13 sati poginuli su Nemanja Goronja (32), dugogodišnji instruktor padobranstva, instruktor Stefan Karanović (24), pilot Alen Crnalić (24), kao i padobranci kojima je ovo trebalo da bude prvi pravi skok, Nikola Stević i Srđan Kosić. Datum sahrane petoro mladih još nije objavljen, a tada će u Banjaluci biti proglašen Dan žalosti.

(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track