POGINULI POLICAJAC, NJEGOVA ŽENA I MAJKA: Honda je projurila po klizavom putu kao metak!
Foto: Printscreen

Još jedna tragedija na putevima

POGINULI POLICAJAC, NJEGOVA ŽENA I MAJKA: Honda je projurila po klizavom putu kao metak!

Crna Hronika -

Boban Živković (50) iz Bora, njegova supruga Aleksandra (49) i majka Gradimirka (76) poginuli kad su „hondom“ udarili u „opel“ na putu Zaječar-Bor

ZAJEČAR - Boban Živković (50), policajac iz Bora, njegova supruga Aleksandra (49) i majka Gradimirka (76) poginuli su na putu Zaječar-Bor kad je njihova „honda sivik“ prešla na drugu stranu kolovoza i direktno se sudarila sa „opel astrom“, za čijim je volanom bio A. N., a u vozilu su bili i njegova supruga M. N. i dete F. N (4). Otac i majka su teško povređeni, a dete je samo ugruvano.

- Video sam „hondu“ kad je pored mene projurila kao metak. Iznenadilo me je da neko tako brzo vozi, jer kolovoz je bio klizav od kiše.

Trenutak kasnije video sam da je zakačila bankinu. To je izazvalo zanošenje automobila i vozač je pokušao da se izvuče ka sredini kolovoza...“Honda“ je potom bočno udarila u „opel astru“ koja je dolazila iz suprotnog smera, iz pravca Zaječara - rekao je očevidac koji je vozio iza Živkovića.

Posle strahovitog udara vozači koji su se zatekli na mestu nesreće pokušali su da pomognu putnicima u „hondi“.- Međutim, odmah su u smrskanom vozilu uočili beživotna tela Aleksandre i Gradimirke. Iz slupanog automobila jedva je izvađen Živković, koji je pokazivao znake života. On je kolima Hitne pomoći, koja su ubrzo stigla, prebačen je u borsku bolnicu, gde je i preminuo - kažu očevici.U drugom automobilu, „opel astri“, kojom je upravljao A. Z., vozač i saputnica su teško povređeni. Veruje se da su preživeli ovaj udes samo zahvaljujući tome što su bili propisno vezani sigurnosnim pojasevima. Dete nije povređeno jer je takođe bilo vezano u sedištu. Oni su van životne opasnosti.

Ne znaju za nesrećuSINOVI NA LETOVANJUPolicajac Boban Živković krenuo je u rodno selo u okolini Svrljiga da odveze majku, koja je išla u goste rodbini, ali i povodom proslave 18. rođendana unuka. Oba Živkovićeva sina su posle slavlja otputovala na letovanje u Bugarsku s devojkama i ne znaju za njihovu pogibiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track