KRVAVA OPOMENA: Nišliju ranili u noge zbog duga od 350 evra

Nastradao kod kafane „Lion“

KRVAVA OPOMENA: Nišliju ranili u noge zbog duga od 350 evra

Crna Hronika -

Đ. S. (28), koji se zadužio zbog kockarskih dugova, nije uspeo da vrati novac zelenašu, pa je izrešetan nasred ulice, policija traga za napadačem

NIŠ - Đ. S. (28) iz Niša ranjen je u obe noge u pucnjavi u niškom naselju Durlan. Kako saznajemo, Đ. S. je upucan jer nije vratio zelenaški dug od 350 evra. On je zadobio prostrelne rane i zbrinut je u niškoj bolnici, a policija traga za napadačem.Kako saznajemo, Đ. S. se našao u ponedeljak uveče s napadačem na zabačenom mestu, oko 500 metara od Matejevačkog puta.Tražio 50 evra kamate- Oštećeni je od osobe koja ga je napala nedavno pozajmio 350 evra na nedelju dana, uz obavezu da mu vrati četiri stotine. Međutim, nije ispoštovao rok, zbog čega ga je zajmodavac nekoliko puta zvao telefonom i zahtevao svoje pare.

U ponedeljak uveče ga je ponovo zvao i dogovorili su se da se nađu na usamljenom mestu u blizini kafane „Lion“. Đ. S., koji stanuje na drugom kraju grada, vozilo je ostavio malo dalje u strahu da će mu ga zelenaš zapleniti i do mesta dogovorenog susreta došao pešice - kažu naši sagovornici iz istrage.Nakon što su se našli, napadač je pozvao oštećenog da krenu puteljkom, navodno da bi na miru razgovarali o vraćanju novca.- Otprilike na sredini puta, na mestu gde nema kuća, napadač je izvadio pištolj i ispalio u dužnika dva metka. Prestravljeni mladić počeo je da beži ka Matejevačkom putu, prometnoj saobraćajnici kako bi zatražio pomoć. Iako ranjen u obe noge, uspeo je da pređe skoro 500 metara, nakon čega je pao na trotoar, gde su ga primetili prolaznici i pozvali Hitnu pomoć - objašnjavaju naši izvori.Đ. S. je novac pozajmio kako bi vratio kockarski dug.Izgubio na kocki- Mladić je strastveni kockar, ali pošto nije imao uspeha u igrama na sreću, već se zadužio na nekoliko mesta. U nastojanju da „premosti“ dugove, odlučio je da se obrati zelenašu, ne sluteći da će ga to skupo koštati. Zadužio se na rok od nedelju dana, smatrajući da će ga poslužiti sreća u kocki i da će dobitkom vratiti zajam. Međutim, i taj novac je izgubio, pa dug nije bio u stanju da vrati, što ga je skupo koštalo - kažu naši sagovornici.M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track