NASILNIK: Romeo s Padine polomio supruzi nos i rebra
Foto: Shutterstock

Podignuta optužnica zbog nasilja u porodici

NASILNIK: Romeo s Padine polomio supruzi nos i rebra

Crna Hronika -

Goran M. (36) naneo nevenčanoj ženi teške telesne povrede lupajući joj glavom o zid

BEOGRAD - Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Gorana M. (36), zvanog Romeo, iz beogradskog naselja Čukarička padina jer je svoju nevenčanu suprugu brutalno pretukao i polomio joj nos i rebra.Nasilnik, kriminalac i višestruki povratnik, nadaleko poznat u čitavoj opštini Čukarica, optužen je pre nekoliko dana za dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i nasilje u porodici s teškim telesnim povredama.Sigurna kućaOn se nalazi u pritvoru, a nakon okončanja istrage i podizanja optužnice, tužilaštvo je predložilo sudu da mu pritvor bude produžen, najpre zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivična dela. Optužnica još nije pravosnažna, a nakon što je sud potvrdi, biće zakazan i početak suđenja.

- Nasilnika je najpre prijavila jedna žena koja ga je optužila da je uznemirava, prati i progoni. Pokrenuta je istraga tokom koje se progonitelj našao u centru drugog događaja, kad ga je njegova nevenčana supruga prijavila da ju je brutalno pretukao. Nesrećnoj ženi je udarao glavom o zid i polomio joj nosne kosti, ali i rebra, zbog čega mu je odmah određen pritvor zbog nasilja u porodici - kazao je za Kurir izvor iz istrage.Njegovu žrtvu policija je odmah nakon napada smestila u sigurnu kuću.Težak alkoholičar- Naloženo je veštačenje, koje je potvrdilo da je nesrećna žena pretrpela teške povrede kostiju lica i rebara, koja su joj slomljena od udaraca. Uz brojne podlive i druge lakše povrede koje su lekari konstatovali, tužilaštvo je sakupilo dovoljno dokaza da optuži nasilnika - dodaje naš izvor.Kako saznajemo, Goran M., zvani Romeo, težak je alkoholičar.I. M.

Stanari ogorčeniMESTO MU JE U ZATVORUŽitelje naselja Čukarička padina obradovala je vest da je Romeo ponovo iza rešetaka.- Znam ga otkako sam se doselila ovde, više od dve decenije. Uvek je bio problematičan, napadao je žene i decu, krao i bio nasilan. Terorisao je čitavo naselje. Nadam se da će ga ovaj put duže zadržati iza rešetaka jer mu je tamo mesto - kazala je jedna stanarka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track