TEŽAK OBRAČUN U KRAGUJEVCU: Poznati MMA borac upucan u noge
Foto: Printscreen FB

Zbog povreda kostiju neizvesna sportska karijera

TEŽAK OBRAČUN U KRAGUJEVCU: Poznati MMA borac upucan u noge

Crna Hronika -

Poznati MMA borac, Radoš Joksimović (25), teško je ranjen u vatrenom obračunu koji se dogodio u centru Kragujevca, i, prema nalazima lekara, "pitanje je da li će moći da se i dalje bavi sportom".

Operisali su ga ortoped i vaskularni hirurg, ali nije u životnoj opasnosti. Zbog teških povreda kostiju, pitanje je da li će moći dalje da se bavi sportom.

Policija je, nakon dvodnevne potrage, uhapsila J.M. (22) iz Kragujevca i odredila mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

J.M. je pet puta pucao iz pištolja u Radoša Joksimovića. Dva projektila su ga pogodila. Nakon toga se skrivao kod prijatelja, a posle potere se sam predao policiji.

Povod za obračun su "neraščišćeni odnosi", između dve grupe momaka, sa "Sunčevog brega" i sa "Pivare". Radoš Joksimović važi za "žestokog momka " u Kragujevcu, koji je radio kao obezbeđenje u kafićima u centru grada.Da li će krivično delo biti kvalifikovano kao pokušaj ubistva, ili drugačije, znaće se nakon saslušanja pred tužiocem.

Policija je u pretrazi ulice Kralja Aleksandra, pronašla pištolj iz kojeg je J.M. pucao. Utvrđeno je da je on to oružje držao nelegalno.

(Blic/N. Radišić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja