Najnovije vesti

ISTRAGA O PUCNJAVI U UŽICU: Napadač u mantilu i sa šeširom izrešetao džip vlasnika taksi udruženja
Foto: Zoran Šaponjić

U toku veštačenje auta kojim je pucač pobegao

ISTRAGA O PUCNJAVI U UŽICU: Napadač u mantilu i sa šeširom izrešetao džip vlasnika taksi udruženja

Crna Hronika

Policija traga za napadačem koji je prekjuče u Užicu sa tri hica iz pištolja ranio Dejana Arsića Arsu (39), vlasnika taksi udruženja "500-400".

Trenutno se veštači "audi", pronađen zapaljen u selu Tatinac, kojim je saučesnik nakon pucnjave odvezao napadača sa mesta zločina.

Foto: Sanja Ćurčić
Foto: Sanja Ćurčić

Iako nije poznat motiv ove pucnjave, veruje se da je Arsić upucan zbog neraščišćenih računa povezanih sa kriminalnim poslovima. Arsić je odavno poznat policiji, a svojevremeno je ležao u zatvoru jer je cimera iz pritvorske sobe nasmrt pretukao. Prethodno je uhapšen zbog teških krađa. Zanimljivo je da je uspeo da pobegne i iz zatvora u Sremskoj Mitrovici gde je robijao.

Zbog problematične prošlosti, istražitelji ne odbacuju mogućnost da su ga stigli neki stari dugovi, ali se ispituju i njegovi novi poslovi i kontakti.

Foto: Sanja Ćurčić
Foto: Sanja Ćurčić

Napadač, odeven u tamni mantil, sa tamnom bradom i šeširom na glavi, čekao je da se Arsić doveze u svom džipu.U momentu kada je Arsić izlazio iz vozila, napadač je prišao, pucao mu u prepone i potkolenicu, i pobegao u pravcu zlatiborske magistrale gde ga je u „audiju“ čekao saučesnik.

(Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...