PUCAČ IZ BLOKA 45 IMAO JATAKE U ZGRADI I 3 PIŠTOLJA: Policija privela jednog od stanara zgrade!
Foto: Dragan Kadić

Potera po Novom Beogradu

PUCAČ IZ BLOKA 45 IMAO JATAKE U ZGRADI I 3 PIŠTOLJA: Policija privela jednog od stanara zgrade!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Aleksandar S. zvani Pile (44) iz Beograda uhapšen je oko 14 sati, posle osamnaestočasovne drame, u soliteru u Ulici Jurija Gagarina 241 u novobeogradskom Bloku 45. Kako saznajemo, begunac je najverovatnije imao saučesnika u zgradi, u kojoj je stanovao do pre nekoliko godina, a u toku noći krio se čak i na krovu.

Drama je počela u četvrtak uveče, kad je, kako se sumnja, Aleksandar S. iz BMW nasumice pucao na druge učesnike u saobraćaju na Novom Beogradu. Posle filmske potere od buvljaka, Ulicom Jurija Gagarina do kraja Bloka 45, begunac je izleteo iz vozila i, kako se pretpostavlja, naoružan pištoljem utrčao u ulaz jednog solitera.

- Policija je blokirala ulaz i celu noć i do danas popodne do 14 časova češljala zgradu i išla od stana do stana. Takođe je proveravala stanare koje ulaze i izlaze iz nje. Do obrta je došlo 20 minuta nakon što je većina policijskih snaga otišla iz zgrade - navodi izvor iz istrage.

Po nezvaničnim saznajima, uhapšeni je iza sebe u zgradi ostavio tri pištolja i uspeo je da se presvuče. Osumnjičeni je u četvrtak uveče u zgradu ušao u svetloj majici, a uhapšen je u crnoj, što je još jedan od razloga da se veruje da je imao pomagača. U automobilu koji je prethodne večeri ostavio ispred zgrade pronađena su dva pištolja. Uhapšeni je od ranije poznat policiji i ima krivični dosije zbog krađe i razbojništva.Saša S. je juče uleteo u zgradu u Jurija Gagarina pošto je pucao iz BMW-a u pokretu i automobilom udarao u druga vozila u Jurija Gagarina na Novom Beogradu. Četiri automobila su tom prilikom oštećena, a niko nije povređen u napadu.Aleksandar je uhapšen u spektakularnoj akciji specijalne jedinice Policijske brigade. Zasad je nepoznato gde se sve odbegli krio tokom 18 sati, koliko je trajala opsada zgrade.

- Pretpostavlja se da se krio u stanu kod prijatelja na poslednjem, 12. spratu solitera. Prema rečima očevidaca, Aleksandar se neko vreme nalazio i na krovu zgrade - navodi naš sagovornik iz istrage.

Saslušanje stanara

Kako saznajemo, policija je odvela na saslušanje jednog od stanara u koju je utrčao Aleksandar S.Prema rečima stanara ove zgrade, pre 10 godina tu je obitavala prava narko-mafija.

- Dileri su zauzeli 11. i 14. sprat, tu su imali štekove. Kad su pohapšeni, situacija u kraju se malo smirila - tvrde komšije iz Jurija Gagarina.J. C. Stuparušić - J. Ivić

HAPŠENJE U SOLITERU U BLOKU 45: Ovo je Aleksandar S. osumnjičen za pucnjavu

KURIR TV NA LICU MESTA: Pogledajte kako policija hapsi osumnjičenog iz solitera u Bloku 45! (VIDEO)

(FOTO) FILMSKA AKCIJA POLICIJE U SLIKAMA: Ovako je izgledala opsada solitera i hapšenje u Bloku 45

NJEGA POLICIJA TRAŽI U BLOKU 45: Ovo je opis čoveka koji pod opsadom drži soliter u Jurija Gagarina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track