TEŠKA NESREĆA NA PUTU NIŠ - PIROT: Povređena 3 deteta, prevrnuo se kombi s turskom porodicom
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Vraćali se za Nemačku

TEŠKA NESREĆA NA PUTU NIŠ - PIROT: Povređena 3 deteta, prevrnuo se kombi s turskom porodicom

Crna Hronika -

NIŠ - Petoro nemačkih državljana, od kojih troje dece, povredjeno je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Niš - Pirot kod sela Dolac.

Kako je saopštila Olivera Milić, portparol Policijske uprave u Pirotu, do nesreće je došlo kada je kombi nemačkih registracija prešao u suprotnu kolovoznu traku, udario u metalnu ogradu a zatim se prevrnuo na bok.- Pet osoba prebačeno je na lečenje u niški Klinički centar, dok je šesta, takođe putnik u kombiju prošla bez povreda -precizirala je MIlićeva.Zoran Radovanović, direktor niškog Kliničkog centra kazao je da je u ovu zdravstenu ustanovu primljeno dvoje odraslih i troje dece.

- Muškarac je zadržan na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju, tačnije na odeljenju intezivne nege zbog povrede grudne kosti. Njegova supruga je zadobila povredu potkolenice i ona je prebačena na Kliniku za kardiovaskularnu hirurgiju dok su deca na Dečjoj hirurškoj klinici na opservaciji – saopštio je Radovanović.

Kako saznajemo, radi se o nemačkim državljanima turskog porekla. Uzrok nesreće se još utvrđuje ali se ne isključuje mogućnost da se vozač kombija uspavao.

(M. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track