(FOTO) POTRAGA ZA MALENIM SEJDOM: Spasioci i policija od jutros pretražuju Nišavu
Foto: M. M., Privatna Arhiva

Nestao bez traga i glasa

(FOTO) POTRAGA ZA MALENIM SEJDOM: Spasioci i policija od jutros pretražuju Nišavu

Crna Hronika -

Pripadnici Uprave za vanredne situacije i policija jutros su počeli pretragu Nišave u okviru opsežne potrage za desetogodišnjim Sejdom Malićevićem iz naselja Beograd Mala koji je nestao u petak ujutro.

Spasioci su se kod tzv. „Betonskog mosta“ čamcem spustili u reku i započeli pretragu korita, a kako nam je potvrdjeno, Nišava će biti istražena u dužini od deset kilometara, sve do ušća u Južnu Moravu.

Istražni organi proveravaju sve informacije koje mogu dovesti do saznanja o sudbini nestalog dečaka.Posao nam otežava to što dobijamo mnogo informacija od kojih su se sve, bar do sada ispostavile kao netačne. Ipak, moramo da proverimo svaki trag. Jedna od informacija do kojih smo došli je da je dečak bio do reke, da mu je navodno upala papuča pa da je on krenuo za njom. Iako nema nikakvih dokaza da se to zaista desilo, odlučili smo da i to proverimo. Postoje i neke dojave da je dete navodno vidjeno u prošnji, i to ćemo istražiti. Nijedna dojava, nijedan trag neće ostati neispitan - kažu naši sagovornici iz istrage.Ono što je do sada utvrdjeno je da je dečak poslednji put vidjen u petak ujutro kada se sa dedom vraćao sa pijace. Njegova majka Dijana Jović kazala je da ga je nakon toga poslala u obližnji dragstor ali da mališan do njega nije stigao.

(Tekst i Foto: M.M./Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track