Ispred vrtića na Vinogradskom vencu

(KURIR TV) RANIO BIVŠU DEVOJKU PA SE UBIO: Jelenu pogodila dva metka u grudi, pobegla ka zgradama!

Crna Hronika -

Siniša Đurić (45) pucao na Jelenu Damnjanović (38), a potom presudio sebi. Žena je zadobila teške povrede u predelu grudi, ali nije životno ugrožena

BEOGRAD - Četrdesetpetogodišnji Siniša Đurić pucao je sinoć na Vinogradskom vencu na Jelenu Damnjanović (38), za koju nezvanično saznajemo da mu je bivša devojka, posle čega je iz istog oružja presudio sebi. Nesrećna žena zadobila je teške povrede i prevezena je u Urgentni centar.Do krvoprolića je došlo oko 19 sati na parkingu ispred vrtića „Plava ptica“. Prema rečima očevidaca, muškarac je potegao pištolj i ispalio tri hica ka Jeleni, koja se vraćala s posla, a potom je pucao u sebe.

- Bio sam sa unukom u parkiću u Belim vodama, koje su u blizini, a kad smo krenuli ka parkingu, spazio sam njih dvoje, išli su prema nama. Šetali su se normalno, ali se videla napetost među njima, kao da nešto nije u redu u njihovom odnosu. A kad smo odmakli, začuli su se pucnji. Prvo sam pomislio da su petarde, ali kad sam video da žena pored koje smo prošli nekoliko trenutaka pre toga leži na asfaltu, shvatio sam da je zapravo na nju pucao muškarac. Zgrabio sam unuku i otišli smo na drugi parking. Bila je preplašena, plakala je, a ja sam je tešio - rekao je za Kurir M. P., očevidac jezivog događaja, koji je potom opisao nastavak drame koja se odvijala pred njihovim očima:

- Žena je ubrzo ustala i počela da beži ka zgradama, a muškarac je potom seo i ispalio hitac u sebe. Minut kasnije, još jednom je pucao u sebe sedeći i onda je legao. Drugi metak je očigledno bio koban po njega - kazao je naš sagovornik.

Uviđaj... Đurićevo telo unose u policijsko vozilo
Uviđaj... Đurićevo telo unose u policijsko vozilo

Jelena je samo pukom srećom preživela ovaj napad i vozilom Hitne pomoći je u svesnom stanju prebačena u Urgentni centar. Prema prvim informacijama, pogodila su je dva metka u grudi, ali su promašili vitalne krvne sudove i srce.- Žena je zadobila teške povrede i trenutno se nalazi na dijagnostici. Ona trenutno nije životno ugrožena - kazali su u UC.Kako smo saznali na licu mesta, nesrećna žena radi u svom frizerskom salonu na Banovom brdu, a živi s maloletnom ćerkom, majkom i bakom nedaleko od mesta pucnjave, u istoj ulici u kojoj su joj hici bivše ljubavi umalo oduzeli život.

- Ona je razvedena. Koliko sam ja čuo, pre tri meseca je raskinula s muškarcem koji je večeras pucao u nju i našla je novog momka. Mislim da joj ćerka ima sedam-osam godina. Ispričali su mi da ju je malena videla posle pucnjave i da je vikala: „Ubili su mi majku!“ S obzirom na to da ona stanuje blizu mesta gde je ranjena, pretpostavljam da je krenula ka svojoj zgradi, pa ju je ćerkica videla - rekao je jedan od komšija za naš list.Policija je na mestu događaja obavila uviđaj, a odnet je i crveni „jugo“ kojim se Siniša najverovatnije dovezao na Cerak.- Sumnja se da je muškarac bio veoma ljubomoran i da ju je proganjao. Pretpostavlja se da je večeras hteo da raspravi nešto sa njom, ali se to pretvorilo u tragediju - rekao je za Kurir izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track