PUCAO U BIVŠU DEVOJKU PA SE UBIO: Siniši smetalo što Jelena šiša muškarce!

Bolesna ljubomora samoubice sa Ceraka

PUCAO U BIVŠU DEVOJKU PA SE UBIO: Siniši smetalo što Jelena šiša muškarce!

Crna Hronika -

Uznemiravao je i pretio joj, non-stop ju je zvao iako su raskinuli, kaže Gordana, majka Jelene Damjanović, koju je Siniša Đurić ranio, nakon čega je pucao sebi u glavu

BEOGRAD - Jelena Damjanović (37), frizerka iz Beograda, koju je sa tri metka upucao bivši momak Siniša Đurić (45), a potom izvršio samoubistvo, nalazi se van životne opasnosti. Kako saznajemo, Đurić je bio bolesno ljubomoran, proganjao je Jelenu i dok su bilo u vezi i kada su raskinuli, čak joj je zamerao što šiša muškarce! Kurir je juče posetio dom u kom Jelena živi, u Vinogradskom vencu na Ceraku, a majka kaže da je njena ćerka pukom srećom preživela.Ćerkica dozivala majku- Mnogo sam potresena, nije mi dobro uopšte. Doktori kažu da je čudom preživela, da je jedan metak samo prošao pored grudi, a onaj iz vrata je izvađen i vitalni organi nisu povređeni. Jedva čekam da je vidim i zagrlim - kaže uznemirena majka Gordana.Podsetimo, Jelenu je bivši momak Siniša sačekao u utorak uveče kada se vraćala s posla. Siniša je potegao pištolj i ispalio tri metka u nesrećnu ženu. Dva metka su je pogodila, ali je ona uspela da ustane, dođe do svoje kuće.- Ćerkica ju je videla i povikala je da mami nije dobro. Malena se mnogo uplašila, ima samo osam godina. Možete da zamislite kako je detetu kad vidi mamu u takvom stanju. Još ne može da dođe sebi, ali rekli smo joj da je Jelena otišla da primi injekciju i da će biti dobro - kaže majka nesrećne žene.

Overio se... Siniša Đurić
Overio se... Siniša Đurić

Za Sinišu, koji je inače radio u jednoj piceriji kao raznosač, nije imala reči hvale. - Stalno ju je zivkao i slao joj poruke, nije mogla da ga udalji od sebe. Rekla mi je da će ga prijaviti policiji, ali preduhitrio ju je. On je imao ispade ljubomore i dok su bili zajedno. Stalno ju je zivkao, uznemiravao je i pretio joj, smetalo mu je što moja ćerka radi kao frizerka i što šiša i muškarce, pa kako ona to sme da radi... A moja ćerka je bila profesionalac i samo je zarađivala za sebe i svoje dete - priča uplakana majka.Sestra mu se ubilaKako saznajemo, Jelena i Siniša su bili šest godina u vezi, a i on ima dete iz prvog braka. Komšije kažu da se pre nekoliko godina i njegova sestra ubila.- Bili su nekoliko godina zajedno i dolazila je često kod njega, ali nedavno su raskinuli. On je želeo da se pomire, stalno ju je zivkao, ali Jelena je našla novog momka. Siniša je pre nekoliko godina doživeo tragediju, kada mu se sestra ubila. Bila je udata za Meksikanca, ali nije mogla da zatrudni i to ju je dotuklo. Ko zna kako je njegovoj majci - priča jedan od Sinišinih komšija.

KoleginicaJELENA DOBRA I VREDNAKurir je juče posetio i salon koji je Jelena otvorila, međutim, bio je zatvoren. Mogao se samo videti natpis da je zbog bolesti sprečena da dolazi. Žena u salonu pored njenog imala je samo reči hvale.- Ne znam kako je neko to mogao da uradi. Jelena je divna devojka, zaista je dobra i vredna. Strašno - kaže koleginica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track