SUOČAVANJE: Milan Beko prvi put oči u oči sa napadačem
Foto: Dragana Udovičić

Biznismen na saslušanju u sredu

SUOČAVANJE: Milan Beko prvi put oči u oči sa napadačem

Crna Hronika -

Osim Beka, toga dana iskaz bi trebalo da daju i njegovi vozači Dragan Dragaš i Boban Mančić

BEOGRAD - Biznismen Milan Beko, kog je, kako se sumnja, bivši pripadnik „zemunskog klana“ Aleksandar Zdravković (38) pokušao da ubije 14. novembra 2014, trebalo bi da u sredu bude saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Saslušanju Beka najverovatnije će prisustvovati i „zemunac“, koji je trenutno u pritvoru Centralnog zatvora.- Osim Beka, toga dana iskaz bi trebalo da daju i njegovi vozači Dragan Dragaš i Boban Mančić.

Ukoliko se budu našli u istoj prostoriji, biznismen bi mogao da kaže i da li prepoznaje napadača, a isto pitanje biće postavljeno i njegovim vozačima - kaže sagovornik Kurira.Zdravković, koji je uhapšen 18. jula, kako je Kurir pisao, u sredu je pred tužiocem negirao da ima bilo kakve veze ili saznanja o pokušaju ubistva Milana Beka.

Njegovo dovođenje u Više tužilaštvo ispratile su jake policijske snage s obzirom na to da je policija navodno imala operativna saznanja da planira bekstvo. Milan Beko, podsetimo, do sada je već dva puta svedočio o pucnjavi koja se dogodila ispred njegove kuće u Ulici Andre Nikolića na Senjaku.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track