OTAC LUKE JOVANOVIĆA: Ne želim polemiku s Divcem, hoću da znam čiji je taj kantrimen
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Bojan Jovanović o izjavi bivšeg košarkaša

OTAC LUKE JOVANOVIĆA: Ne želim polemiku s Divcem, hoću da znam čiji je taj kantrimen

Crna Hronika -

Zar je moguće da neki tajkuni i poznate ličnosti mogu da manipulišu Srbijom, a naša deca da stradaju, rekao je Jovanović

BEOGRAD - Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na Brankovom mostu, rekao je da ne vidi ništa sporno u izjavi Vlada Divca o ovoj nesreći, u kojoj je navodno umešana i Divčeva žena Snežana.

- Ne želim da komentarišem izjavu Divca, to je njegov stav. Želeo sam do sada samo da saznam čiji je „kantrimen“ kojim je ubijen moj sin. Zar je moguće da neki tajkuni i poznate ličnosti mogu da manipulišu Srbijom, a naša deca da stradaju - rekao je kratko Jovanović i dodao da više ne želi da daje izjave za medije.Sanja, Bojanova supruga, kaže da svaki put kad se pomene „kantrimen“, preživljavaju tragediju.Isterivanje pravde- Nismo nikako reagovali i nismo hteli da dajemo nikakve izjave. Bojan je tako odlučio, a ja moram da ga ispoštujem - kaže Sanja i dodaje da je na Divčevu konstataciju da je njen suprug Bojan izmanipulisan rekla da su to gluposti i da Bojan ne može da bude izmanipulisan jer su to evidentne stvari.Na pitanje kako su reagovali kad su pročitali intervju Vlada Divca o aferi „kantrimen“, Sanja je rekla da nisu uopšte pridavali tome značaj.- Naravno da ga niko nije nagovorio niti je neko manipulisao njime. Nama je potrebno da vratimo život u normalu i ne želimo da se vraćamo na sve to. Znate, bol je jedna stvar i to je naša stvar. A to za šta smo se borili u medijima je nešto sasvim drugo. Želeli smo da isteramo pravdu - priča Jovanovićeva.Podsetimo, proslavljeni košarkaš i predsednik OKS Vlade Divac rekao je za Nedeljnik da je ogorčen što je njegova porodica umešana u ovu tragediju.Udar na porodicu- To su opasne stvari i rađene su s određenim ciljem. Ti koji kriju čiji je „kantrimen“ izabrali su moju porodicu. Oni su uzeli pod svoje oca mladića koji je nastradao i manipulišu njegovim bolom kako bi ostvarili svoje ciljeve. Stavili su sliku moje supruge s njenim „minijem“ i spinovali. Ne znam šta je razlog za to i koju poruku nam šalju - izjavio je Divac.J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track