NEUTEŠNA ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ: Gde je moja mama, kada će mi se vratiti
Foto: Profimedia

Ćerka ubijene pevačice zapomaže

NEUTEŠNA ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ: Gde je moja mama, kada će mi se vratiti

Crna Hronika -

Zoran je po ceo dan sa Janom, dok noću radi u studiju. Trudi se da joj ništa ne nedostaje, često je vodi u šetnje i u grad

BEOGRAD - Tata, gde je moja mama, kad će mi se konačno vratiti? Ovako se gotovo svakodnevno petogodišnja Jana Marjanović obraća svom ocu Zoranu pitajući o ubijenoj majci, pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33) iz Borče.Od 2. aprila, kad je nestala i brutalno ubijena pevačica „Granda“, vreme kao da je stalo za ovu porodicu, a najviše za malu Janu.

- Otac Zoran, njegovi ukućani, kao i Jelenina majka Zorica čine sve kako bi joj makar ublažili bol i nedostatak majke. Zoran je po ceo dan sa Janom, dok noću radi u studiju. Trudi se da joj ništa ne nedostaje, često je vodi u šetnje i u grad - priča rođak ove porodice i dodaje:- Jana veoma često pita za majku, uglavnom kad će se vratiti, kad će da je okupa i da joj plete kikice.

Naš sagovornik dodaje da su Marjanovići nedavno dobili novog člana.- Zoran je doneo Jani papagaja aru. Veliki je i prelep. Ima ljubičasta krila. Jana je oduševljena novim mezimcem i veliki deo vremena provodi s njim - kaže naš sagovornik.Prošlo je više od 160 dana od ubistva pevačice, ali ubica nije pronađen.J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja