MISTERIJA NESTALE STUDENTKINJE I DALJE TRAJE: Došla je na kiosk, ostavila telefon i pasoš i iščezla

MISTERIJA NESTALE STUDENTKINJE I DALJE TRAJE: Došla je na kiosk, ostavila telefon i pasoš i iščezla

Crna Hronika -

Ni devet meseci od nestanka studentkinje Biljane Ðorić (19) iz Kraljeva njena porodica ne gubi nadu da će biti pronađena.

Poslednjih meseci, njeni roditelji su, u potrazi za Biljanom, počeli su da obilaze manastire po Srbiji. Obišli su više od 30, a u većini njih, pa čak i u Patrijaršiji nisu želeli da im otkriju da li je Biljana kod njih, pozivajući se na "želju iskušenika".

- U nekoliko manastira smo dobili identičan odgovor. Monahinje su nam rekle da ako je želja iskušenice da se ne zna gde je, one to neće kršiti. Meni je to bilo nenormalno. Onda sam rekla suprugu Goranu da moramo da odemo u Beograd u Patrijaršiju. I tu su nam ponovili da će ako je njena želja da se ne zna gde je, sestrinstvo manastira to poštovati - priča otac Goran Đorić.

Njena majka i dalje ne gubi nadu da će Biljana biti pronađena.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

- U bilo kakvom stanju kada bi je pronašli, odahnula bih. Ma, samo da se javi i kaže da je živa, ništa drugo ne tražim - kroz suze priča Vesna Đorić

Biljana je nestala 2. decembra prošle godine kod restorana "Zadužbina" u Kraljevu, gde je na kiosku uzela cigarete, ostavila pasoš i telefon i rekla: "Doći će neko da uzme ovo." Pre toga, devojka se iz Kosovske Mitrovice, gde studira, dovezla taksijem do grada.

Osim Biljane, njeni roditelji imaju još dve ćerke i sina.

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track