Najnovije vesti

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Obrt! Konobarica iz Beograda privedena na informativni, uzet joj DNK!
Foto: Printscreen FB

Pevačicu poznavala samo iz viđenja

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Obrt! Konobarica iz Beograda privedena na informativni, uzet joj DNK!

Crna Hronika

BEOGRAD - Policija je pre nekoliko dana privela na informativni razgovor devojku iz Beograda koja se dovodi u vezu sa svirepim ubistvu Jelene Marjanović (33) iz Borče.

Od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje kako bi se ustanovilo da li se poklapa sa onim koji je pronađen na mestu zločina na Jeleninoj odeći.

ZORAN PLAKAO NA KOLENIMA KRAJ TAŠTINE POSTELJE: Marjanović molio za oproštaj! ČITAJTE U KURIRU!

- Devojka koja je radila u jednom kafiću u Beogradu privedena je na informativni razgovor. Ona je demantovala da ima bilo kakve veze sa ubistvom Jelene Marjanović. Međutim, od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje. Ona je objasnila da Jelenu nije dobro poznavala, već samo iz viđenja, kao gošću lokala u kojem je radila. Vlasnik kafića bio je Jelenin blizak prijatelj - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako list saznaje, konobarica je nakon saslušanja puštena. Od nje je uzet uzorak DNK kako bi se utvrdilo da li je identičan sa onim koji je pronađen 3. aprila u kanalu u naselju Crvenka u Borči, kada je pronađeno i telo nesrećne žene.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Policija je do sada saslušala više od 500 ljudi za koje se sumnjalo da nešto znaju o zločinu koji je potresao celu Srbiju. Međutim, ni skoro šest meseci od zločina još nema pomaka. Policiji je prvo 2. aprila data informacija da je žena oteta, pa je prvo formiran tim za otmice, a tek kasnije i odeljenje za ubistvo.

Telo nesrećne žene sa smrskanom glavom je dan kasnije nađeno u kanalu. Policija nije pronašla mesto ubistva niti predmet kojim je ubijena. Nije imala neprijatelja, niti je dobijala pretnje. U javnosti je postala poznata kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“.

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Marjanović, još se nalazi u bolnici zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

- Medicinska sestra koja mi je davala infuziju mi je rekla: „Zaklela se Zemlja raju da se sve tajne odaju.“ Verujem da će se dok sam još živa otkriti ko je ubica mog deteta - ispričala nam je Zorica pre nego što je otišla u bolnicu.(Alo/J. Paunović)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...