Pucao u ženu, pa sebi u glavu

Porodična tragedija na Avali

Pucao u ženu, pa sebi u glavu

Crna Hronika -
Željko Trifković (36) iz puške ranio nevenčanu suprugu Zoricu Simović (46), a zatim iz istog oružja presudio sebi

BEOGRAD - Horor!Željko Trifković (36) teško je ranio svoju nevenčanu suprugu Zoricu Simović (46) pucajući u nju iz karabina, a potom izvršio samoubistvo ispalivši sebi hitac u glavu. Tragedija se dogodila sinoć oko osam časova u njihovoj kući u Lugomirskoj ulici br. 8, u Belom potoku. Kako saznajemo, teško ranjena Zorica istrčala je iz kuće i pokušala da pobegne, ali prešla je samo pedesetak metara kad je izgubila svest i pala. Željko, koji je ostao u kući, prislonio je pušku sebi na bradu i povukao oroz.

Prema rečima komšija, ništa u Željkovom i Zoričinom ponašanju prethodnih dana nije ukazivalo da će njihova veza dobiti ovakav stravičan epilog.

- I dalje sam u šoku. Sat pre tragedije razgovarao sam s njim i sve je bilo u redu. Koliko znam, njih dvoje su se vrlo retko svađali. Stajao sam ispred kuće, sve je bilo mirno, a onda je ona istrčala samo u brushalteru, držeći neki džemper preko grudi. Čuo sam da je povikala: „Platićeš mi za ovo, videćeš kad se vratim!“, a zatim je otrčala niz ulicu - priča komšija Vojo Babić.

Ostale komšije, koje su se okupile ispred njihove kuće, navode da je pokojni Željko voleo da popije.

- Došao je ovde da živi pre pet godina, kad mu je umrla prva žena, sa kojom je imao dvoje dece. Radio je kao varilac, a Zorica je bila zaposlena u obližnjoj prodavnici - kažu komšije.

Identičan zločin i u Žagubici

Gotovo identična tragedija dogodila se juče oko 16 sati u Žagubici. Posle žestoke svađe Milovan Savić (60) pucao iz pištolja u noge svojoj ženi Anđi Savić (56) u njihovoj kući u selu Krupaja. Potom je Savić izvršio samoubistvo.

Ranjena žena kritično

Zorica je s teškim povredama grudnog koša prebačena u Urgentni centar, na odeljenje šok B. Prema rečima portparola Kliničkog centra Draga Jovanovića, njeno stanje i dalje je kritično.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track