UZNEMIRUJUĆE: Monstrum iz Kaluđerice tukao, palio i žigosao ženu!
Foto: Privatna Arhiva

Ćerka zlostavljane žene iz Kaluđerice

UZNEMIRUJUĆE: Monstrum iz Kaluđerice tukao, palio i žigosao ženu!

Crna Hronika -

Devojčica gledala kako je otac Ahmed brutalno udarao majku Mariju, sekao je žiletom, žigosao žaračem po glavi, urinirao po njoj, terao je da jede njegov izmet...

BEOGRAD - „Bilo je strašno! Tata je mnogo tukao i palio mamu“, ispričala je policiji petogodišnja devojčica, ćerka Marije Ferizović (21) iz Kaluđerice, koju je brutalno prebio i mučio njen nevenčani suprug Ahmed Marinković (40).

On je uhapšen posle neviđene torture nad nesrećnom ženom, koju je sekao žiletom i žigosao žaračem po glavi!Horor u kući u Kaluđerici, u kojoj su Marija i Ahmed sa troje dece živeli kao podstanari, trajao je dva dana. Unakažena Marija, koju je posle zverskog napada pomahnitali Ahmed ostavio samu i zaključanu, smogla je snage da pozove komšije da joj pomognu.Kad je policija ušla u stan, zatekla je prizor od kog se ledi krv u žilama. Ferizovićeva je bila gola s brojnim posekotinama, umazana izmetom i poslednjim atomima snage molila je da joj se pomogne.- Ahmed je Mariju najpre tukao, i to toliko da su ženi oči bile zatvorene od otoka. Međutim, nasilniku to nije bilo dovoljno, pa ju je ošišao i obrijao joj glavu - priča sagovornik iz istrage i dodaje:

Kuća strave... Ahmed i Marija živeli kao podstanari u Kaluđerici
Kuća strave... Ahmed i Marija živeli kao podstanari u Kaluđerici

Isekao joj lice- Ni to nije zadovoljilo monstruma, te je jadnu ženu sekao tim istim žiletom po telu i licu, a potom ju je užarenim žaračem žigosao na čelu. Urinirao je po njoj kako bi je probudio i terao je da jede njegov izmet. Potom je uzeo decu i otišao, a nju zaključao.Policija ju je odvela zajedno s decom do Hitne službe u Kaluđerici, a potom je prevezena u Urgentni centar.Komšija monstrum- Ona je u sredu ujutru otpuštena iz bolnice i odmah je potom otišla s majkom u policijsku stanicu da da izjavu. Izgleda jezivo, povrede su joj vidljive po celom telu. Strašno je i to što su deca gledala kako im se otac iživljava nad majkom. Nijedno od njih nije smelo da pisne od straha. Najstarija devojčica ima pet godina i govorila je: „Tata je tukao i palio mamu“ - naveo je izvor Kurira.Stan u kojem je nevenčani par živeo sa troje dece juče je bio zaključan, dok komšije ne mogu da veruju da se u Ahmedu krio takav monstrum.- Doselili su se tu pre dve godine. Imaju dve devojčice i sina. Najstarija ima pet godina, sin oko dve i najmlađe dete ima oko godinu dana. Nismo se družili, ali da je takav monstrum, nikada mi ne bi palo na pamet. Nesrećna žena sigurno od straha nije smela da traži pomoć - kaže komšija.

Meštani u nevericiČULI, A IPAK ĆUTALIStanari ulice u kojoj je nevenčani bračni par živeo zgrožen je mučenjem koje se dešavalo u njihovoj blizini.- Ne mogu da verujem da niko ništa nije čuo. Mislim da su najbliže komšije čule, ali da niko od njih nije reagovao, jer niko ne želi da se meša. To je nedopustivo! - priča žena koja nas je zatekla ispred kuće u kojoj je Marinković živeo s porodicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track