PETA ŽRTVA STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD LOZNICE: Jedina preživela Olivera (21) podlegla povredama
Foto: Facebook Printscreen

PETA ŽRTVA STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD LOZNICE: Jedina preživela Olivera (21) podlegla povredama

Crna Hronika -

BEOGRAD - Olivera Stanojević (21) koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Loznice, kada su joj poginuli ćerka stara dve godine, roditelji i brat, preminula je u toku noći u Urgentnom centru.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju veče dogodila kod Banje Koviljače, poginuli su Oliverina ćerka Jelena (2), njeni roditelji Nada i Radivoje Đokanović, kao i njen brat Petar.

Kako su ispričali očevici ove saobraćajne nesreće, "golf" kojim je upravljao Radivoje Đokanović kretao se iz pravca Loznice prema Malom Zvorniku i prešao je u suprotnu traku, što je bilo kobno.

- "Golf" je samo u jednom trenutku naglo skrenuo i zakucao se u kamion. Koliko je udar bio jak govori činjenica da se vozilo, koje je u potpunosti uništeno, odbilo nekoliko metara od kamiona. Delovi automobila i kamiona leteli su na sve strane - kazao je očevidac.

Olivera sa ćerkicom, majkom i bratom
Olivera sa ćerkicom, majkom i bratom

Dodao je da su tela nastradalih i povređene žene iz vozila izvukli vatrogasci tek nakon što su isekli lim automobila.

Kako se juče moglo čuti, nesrećna porodica iz Srebrenice boravila je prethodnog vikenda na svadbi u Srbiji, a nastradala je pri povratku kući.

Ćerka Milica je otišla u Čačak kod drugarice, kada je na internetu pročitala vest o stravičnoj nesreći u kojoj je poginulo četvoro. Odmah je znala da je u pitanju njena porodica.

PREŽIVELI RAT, NASTRADALI POD ŠLEPEROM: Milica na internetu saznala da je izgubila celu porodicu

STRAVIČNA NESREĆA KOD LOZNICE: Četvoro poginulo, među njima i dvogodišnje dete!

(EPK/glassrpske)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track