ZLA SUDBINA: Oficir (25) drugi sudar s kamionom nije preživeo
Foto: Privatna Arhiva

Pogibija oficira iz Jagodine

ZLA SUDBINA: Oficir (25) drugi sudar s kamionom nije preživeo

Crna Hronika -

Biciklista Spasoje Milošević, kojeg je u utorak usmrtio šleper, čudom preživeo udes 2011, kada je na njegov automobil takođe naleteo teretnjak

JAGODINA - Naš Spasoje doživeo je saobraćajnu nesreću i 2011, kada je na njegov automobil naleteo kamion. On je zadobio teške povrede, a devojka koja je bila s njim je poginula. Tada je čudom preživeo, ali ovog puta nije imao sreće.Ovako pričaju rođaci Spasoja Miloševića (25) iz sela Deonice kod Jagodine, oficira Vojske Srbije koga je u utorak uveče u Novom Sadu, dok je vozio bicikl, pregazio kamion. Vozač ubica je pobegao, ali je, kako saznajemo, juče je uhapšen kod Bačke Palanke.

Srećna vremena... Otac Radosav, Spasoje, pokojna majka Nevenka, sestra Milica i brat Luka
Srećna vremena... Otac Radosav, Spasoje, pokojna majka Nevenka, sestra Milica i brat Luka

Zavijeni u crnoSpasoje Milošević sahranjen je juče uz vojne počasti. Po želji ukućana, sahrani su prisustvovali samo najbliža robina i grupa pripadnika Vojske Srbije.- Ovo je tuga do neba, velika tragedija! U kući Miloševića za šest godina tri sahrane. Prvo je Radosavu, Spasojevom ocu, umrla majka. Potom je karcinom odneo njegovu suprugu Nevenku. Ovo je najteži udarac za oca, da sahrani svoje dete - kaže komšija.Ojađeni otac Radosav zanemeo je od tuge. Oči presahle od suza, obrazi povenuli. Gubitak starijeg sina ga je bukvalno skrhao. Ima Radosav još jednog sina, mlađeg Luku, ali Spasoje je bio velika radost. Rođen je kao blizanac sa sestrom Milicom.- Spasoje je još dok je bio gimnazijalac za svoj budući poziv odabrao vojsku. Posle gimnazije završio je Vojnu akademiju u Beogradu i pre tri godine otišao na službu u Novi Sad. Na poslu je postizao izvanredne rezultate - kaže njegov kolega.Trčao i maratonPored biciklizma, atletika je bila jedna od Spasojevih ljubavi.- Trčao je maraton, ali se bavio i gimnastikom i trenirao u teretani. Nastojao je da ispravi posledice prethodne saobraćajne nesreće, kada mu je povređen vratni pršljen, što mu je često smetalo. Kobnog dana biciklom je krenuo u teretanu. Bicikl mu je bio propisno osvetljen - pričaju njegovi prijatelji.

UHVAĆEN Kamiondžija posle hapšenja izjavio MISLIO SAM DA ME NIKADA NEĆE OTKRITI!Policija je juče uhapsila Teodora Jovičića (22) iz Crvenke kod Kule, koji se sumnjiči da je kamionom pregazio biciklistu Spasoja Miloševića i pobegao. Njegov kamion nađen je u Bačkoj Palanci.- Tvrdio je da ga nije on pregazio. Kasnije je priznao da je u prvi mah mislio da se sakrije, ali da ima grižu savesti i da ne može da se više krije - dodaje naš izvor.- Mlad sam. Hteo sam da sve prikrijem, mislio sam da me ipak neće otkriti. Tu noć sam na livadi prespavao u kamionu. A onda sam se dvoumio da li da idem za Crvenku ili da iz Bačke Palanke krenem za Hrvatsku. Uplašio sam se - rekao je Jovičić.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track