Splićani umalo skalpirali sugrađanina

Splićani umalo skalpirali sugrađanina

Crna Hronika -
Šok za Domagoja Galića bilo je saznanje da su mu napadači skinuli nekoliko centimetara kože sa kosom iznad čela, tačnije da su ga pokušali skalpirati

SPLIT – Za Domagoja Galića (23) iz Splita proslava petogodišnjice mature u petak uveče mogla se završiti kobno, kada su ga prema njegovim rečima bez ikakvog razloga napala, pretukla i umalo skalpirala grupa mladića dok je izlazio iz gradskog autobua.

Kako javlja splitska Slobodna Dalmacija proslava se završila posetom splitskoj bolnici, gde su mu leakri dijagnostikovali naprsnuće jagodične kosti, oštećenje rožnjače, izbijena dva zuba, jedan polomljen na pola i još dva oštećena, podlive po čitavom telu, posekotine i razderotine.

Poseban šok za ovog splićanina bilo je saznanje da su mu napadači skinuli nekoliko centimetara kože sa kosom iznad čela, tačnije da su ga pokušali skalpirati, javlja Slobodna Dalmacija.

Lekari su celi slučaj prijavili policiji, koja jeprivela Hrvoja Đ. Iz Splita koji jepriznao policajcima da je napao mladića, a kao razlog napada naveo je vređanje i dobacivanje u autobusu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track